Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mapa terminal

Manken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dość nietypowy problem pewnego razu grałem na mapie terminal , i po jakimś czasie grania wywaliło mnie z gry , lecz już za nastepnym razem gra chodziła tak samo jak i mapa , ale komputer zyskiwał duże temperatury wieć musiałem go wyłaczyć , dodam że w tym czasie miałem Windows XP teraz mam Windows 7 , ogólnie gram na High bez ścinek , wcześniej przed tym problemem grałem na takich samych detalach bez problemu teraz na tej mapie komputer może mi sie spalić po jakimś czasie wiec wole nie ryzykować , to czy gram na high czy low to bez różnicy , nawet na najmniejszych mam takie temperatury że sam windows mnie wywala , nie wiem czym jest to spowodowane , format i nowy system myślałem że wyeliminują ten problem , to tak jakby moja karta dostała jakiegoś urazu na tej mapie lub napotkało jakiś krytyczny błąd , ktoś ma jakieś pomysły lub słyszał o takim czymś ?? , karty nie wymienie może gdzieś na wakacje dopiero :) Inne mapy chodzą płynnie i nie ma żadnego problemu. tak się dzieje nawet jak jestem sam na mapie...

Opublikowano

Nie, żle mnie zrozumiałeś ten problem złapałem jak miałem XP gdzieś 2 miechy temu ,potem zainstalowałem Windows 7 i ciągle tak mam, nawet zmiana systemu na nowszy nie zadziałała.

Opublikowano

Jeżeli zmieniłem windowsa to oczywiste że wszystko wyczyściłem, pozatym reinstalowałem gre już wiele razy :)

Opublikowano

Wystarczy że położe dalej ręke na komputerze i gotuje sie jak cholera , pozatym otworzyłem komputer i obejrzałem karte, coś jest nie tak , wcześniej grałem normalnie a od czasu tego wyrzucenia z gry mam temperatury na low jak i high , oczywiście tylko na tej mapie na reszcie gram na high/medium i idzie bez problemu , komputer mam wyczyszczony w środku , czysciłem dysk , robiłem defragmentacje , może nowa karta to zmieni ale na nowej karcie to w Battlefield 3 będe pykał :P, mysle że karta oberwała ostro po jakimś krytycznym błędzie i ma uraz do tej mapy i jakby nie wyrabia , bardzo dziwne ale chyba nic z tym nie zrobie ;/

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...