Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[moderator][operation7]-killah

killah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 12 lat w Operation7 gram od powiem prawdę nie lubię kłamać prawie 2 tygodni

Z polskiego mam 5

Z angielskiego 4

A niemieckiego jeszcze nie przerabiałem

Nie chcę owijać w bawełnę

Kokosz(Super ziom) Otworzył nabór na moderatora tego działu ok 2 miechy temu

Warunki były 3 napisać TUT Poradnik i wstawić cheata tut napisałem poradnik też cheata zaraz wstawię

Powody dla których chcę zostać moderatorem:Brak moda w tym dziale dużo tematów typu prosze o cheata itp

Pozdrawiam killah

Sygnatura w ładowaniu 99.9%

Opublikowano

a ja grałem w operation7 ponad tydzień i moge wam wstawić tutka jak wkurwić rockandera czy jak się go pisało,kogoś kto robił do tej gry cheaty.

W takim razie kukusz mój super pro elo ziomie bez lizania dupy daj mi tego moda!

Opublikowano

A ja gram prawie od prawie półtora roku i kandyduje od pół roku... Złożyłem już 5 aplikacji i nawet nikt się tym nie zainteresował, jeżeli ktoś taki jak ty dostanie teraz moda, to ide gwałcić małych chłopców...

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Spam.

Tzn. test.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

• Dodaj nową pozycję...