Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ih D3d Z Antykick 30.08.09

Weest

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zaznaczasz go strzałkami góra dół (wybierasz z całej listy) i później klikasz tylko strzałka w prawo...

i powinnien napis z off na on

Być zajebistym...

Opublikowano
Mam takie małe pytanko. Występują jeszcze haki z GPSem?? Coż już dawno nie widziałem takiego hacka, stąd to pytanie:)

nie nie mam już hacków z GPS-em - za to masz chamasy

do tych co nie umieją ustawić funkcji hacków - nie umiecie nie ściągajcie - jak można nie wiedzieć jak się odpala - intuicja k.... !

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Są Chamsy albo można użyć glasswall czyli widzisz przez ściany. GPS nie ma, nie było, i oby kiedyś był ;D

1373662483-U83583.png

Opublikowano

mam nadzieje ze z tym nie umieniem to nie do mnie ;), poprostu no recoil nie dziala... (mam on)

nicki na bfme 2 witch king :

1- bers10000 - sleep

2- ziom9999-very active

Opublikowano

pisałem że nie testowałem go u siebie, jeśli nie działa no recoil napewno, to zaraz edytuję temat i napiszę...

ale muszę mieć przynajmniej 2 osoby potwierdzające...

czyli ty jesteś pierwszy

Być zajebistym...

Opublikowano

jak jesteś ranny (słyszysz swoje tętno) to chyba leczy Cię do 20 % (CHYBA!)

Być zajebistym...

Opublikowano

crash'uje już po odpaleniu WRa nawet sie zalogować nie można ^^

syyygna.png

Szukasz GMa na swój serv? Napisz do mnie a na pewno sie zgodze i daje słowo ze się spełnie w tej funkcji! ;]

Zapraszam na mój TS 3

Adress

Opublikowano

nie działa no recoil, szybkie naprawianie, szybkie leczenie, bandage też jakoś nie działa ( jak słyszysz tetno to nie powinno ci dalej spadać hp) - tak przynajmniej jest u mnie

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Był GPS. To były czerwone kropki na minimapce.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------

Wróciłem i chcę pomóc ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Powiem wam tak mi hak działa elegancko opcje wsio działają (prócz teleport może dla tego że nie wiem jakim przyciskiem ;)) a przyczyną tego że coś komuś nie działa jest tylko i wyłącznie wersja instalacyjna gry polecam jedne z najstarszych pacze może się trochę dłużej ściągają ale wszystkie hacki działają ;) a poza tematem wie ktoś czy są jeszcze hacki na headshoota aimboty itp?

MPCForum >> War Rock

25 postów [●] 50 postów [●]

75 postów [●] 100 postów [●]

150 postów [●] 200 postów [x]

250 postów [x] 500 postów [x]

To jest pies Bolt ^(_--)^. Bolt musi uratować Penny ^(_' ')^.

Opublikowano

są ale tylko w vipach (czyt. płatne)

jak nic nie wydasz to nie będziesz miał

Być zajebistym...

Opublikowano

Tylko tu nawet takich nie ma ;) tzw VIP Hacków więc jak je kupić

MPCForum >> War Rock

25 postów [●] 50 postów [●]

75 postów [●] 100 postów [●]

150 postów [●] 200 postów [x]

250 postów [x] 500 postów [x]

To jest pies Bolt ^(_--)^. Bolt musi uratować Penny ^(_' ')^.

Opublikowano

mpc forum nie ma vip hacka (może to chwilowe, może nie...)

poszukaj na innych stronach

napisze Ci na pw, gdzie możesz kupić

Być zajebistym...

Opublikowano

Mi wszytkie opcja na CQC dzialaja ;]

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial Black--><span style="font-family:Arial Black"><!--/fonto-->Ja lubie placki ;D<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Mnie straszne byl kupuje vip za 10 zl numer 7285**3 nie warto bo oszustwo sprzedaje!!! angry.gif<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Opublikowano
Powiem wam tak mi hak działa elegancko opcje wsio działają (prócz teleport może dla tego że nie wiem jakim przyciskiem ;)) a przyczyną tego że coś komuś nie działa jest tylko i wyłącznie wersja instalacyjna gry polecam jedne z najstarszych pacze może się trochę dłużej ściągają ale wszystkie hacki działają ;) a poza tematem wie ktoś czy są jeszcze hacki na headshoota aimboty itp?

mam warrocka zainstalowanego z instalki sprzed roku wiec jakoś twoja teoria mi tu nie pasuje - co do działania funkcji to już napisałem co mi nie działa - jest to jak na razie jedyny hack w którym mi coś nie działa (no chyba że haczek wykryty)

Opublikowano

a wiec tak moj problem ktorym moze niektozy czytali juz przestal istiecc a dla tych co maja ten problem niech usuna z procesow wszystkie aplikacjie guard itp. i powinno dzialac i daje 5 bo 2 hack ktory mi ziala i to od tego samego usera ;]

koxam.png

to było 19 vs 3 (ja w 3) na aim z awp ^^ U góry mój wynik :)

Opublikowano

Jeśli sie niemyle Teleport Działa "F1" zapisujesz lokacje teleportu , "F2" Teleportuje cie do wybranej lokacji.

Haczek zajedwabisty bardzo polecam :)

Żeby Nie był0 Haxow nie używam :) , No może czasami na Noob Acc :D

07091013_Gizmo21.png

aionv.jpg

wowwq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...