Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ile trzeba czekać ?

CoJaNigdy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ile trzeba czekać aby pottwierdzili mi konto ? czekam 1 dzień pszyszedł mi taki email

Hello AndrzejPL,

your Brick-Force Registration is now finished!

As soon as your Brick-Force game login has been unlocked, we will send you a corresponding email to the email address ([email protected]) you used upon registration.

Mirror EU: Download Brick-Force EU (Setup.exe)

Mirror US:

Useful Links:

Brick-Force Website:

Brick-Force on Facebook:

Brick-Force on Twitter:

Brick-Force Blog:

Brick-Force Youtube Channel:

Your Brick-Force Team!

About this email:

You have received this email from Brick-Force.com because this email address was saved on the website upon registration.

The below mentioned links might be useful to you for further information on the collected data.

ToS from Infernum Productions AG

Privacy Policy from Infernum Productions AG

Imprint from Brick-Force.com

Ile mam czekać ??

. .

Uczeń
Opublikowano

kurde to brick-force to nie wypał i to jaki

czekam na kod rejestracyjny dobry miesiąc i nic zero powiadomienia od nich o starcie beta nawet

zarejestrowałem się przed 28 lutym i to długo przed i nic mi nie wysyłajom

Opublikowano

No bo jeszcze raz się musisz zarejestrować po 28 lutym. Przynajmniej ja tak miałem, że zarejestrowałem się przed. Nic nie dostałem, kodu na stronie wpisać nie mogłem. Zarejestrowałem się jeszcze raz i dopiero wtedy mogłem wpisać kod i czekać na emaila. Sprawdź czy się możesz zarejestrować drugi raz na ten sam email...

Opublikowano

czekam 2 dzien i nadal nie przychodzi, lecz oni na becie zastosowali reczna akceptacje wiec to troszke trwa, troszke cierpliwosci, poniewaz nie czekamy tylko my lecz tysiace osob ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...