Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bonusy w itemach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo,

od kilku dni nurtuje mnie pytanko, "czy dało by się przestawiać bonusy w itemach?"...

Chodzi mi konkretnie o bonusy typu +2000PŻ itp. np. w zbroi czy w butach. A no i chodzi o polskiego metina nie żadem priv...

Z góry dzięki ^^

(L)egia Warszawa

Opublikowano

Musiałbyś kupić w IS zmianki

Były na święta skrzynie leciały z nich zmianki może jeszcze gdziesz znajdziesz :P

i133366_eksportuj-podgla-d.jpg

Opublikowano

Do końca to ja tego nie rozumiem, ale jeżeli chodzi o zmianę bonusów w przedmiocie, to służy do tego "zaczarowanie przedmiotu" dostępne jedynie za Smocze Monety.

Opublikowano

Do końca to ja tego nie rozumiem, ale jeżeli chodzi o zmianę bonusów w przedmiocie, to służy do tego "zaczarowanie przedmiotu" dostępne jedynie za Smocze Monety.

Nie zgodzę się z tobą bo Zaczarowania były dostępne ze Świątecznych Skrzyń ,więc nie tylko z IS :P Mi jeszcze dzisiaj zmianka poleciała ze skrzyni

i133366_eksportuj-podgla-d.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem dokładnie pytania ale ok. Jeśli chodzi ci o przeniesienie np. bonusu z zbroi do butów to jest to niemożliwe. Bonus możesz zmienić dzięki Zaczarowaniu przedmiotu.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...