Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z szybkością internetu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! Otóż mam problem. Od pewnego czasu we wszystkich grach mam problem z lagami i bardzo dużym przymulaniem gry co wcześniej nigdy mi się nie zdarzało. W cs ping max 30 a teraz po 500, w LoL nic nie mogę robić (przymulanie) a kiedyś klik i od razu leci w wybrane przeze mnie miejsce bohater no i różne mmo lagi. Wiecie co na to poradzić ? Czy to na pewno wina mojego internetu ? UPC 10 mb (wow szał bardzo dużo ale wcześniej 0 lagów i ta sama prędkość). Na początku myślałam, że to minie (jakieś konserwacje lub przeciążenie) ale teraz na prawdę nie wiem co mam już począć. ;/

Z góry dzięki.

EDIT: No i dzisiaj zamierzam kupić MineCraft i mam małe wrażenie, że na multi będę miała małe problemy z lagami. ;/

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

Nie lepiej zadzwonić do UPC i spytać się czy coś się stało?

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

A skąd mam wiedzieć, że to ich wina ? Na speedtest patrzyłam i ping mi mały wychodził a szybkość ta sama...

Opublikowano

Też to samo mam tylko net 50mb i laguje... Ale wyłączyłem go od zasilania i jak na razie nie mam lagów zobaczymy co później. UPC <3-.-

Opublikowano

Też to samo mam tylko net 50mb i laguje... Ale wyłączyłem go od zasilania i jak na razie nie mam lagów zobaczymy co później. UPC <3-.-

Ale później podłączyłeś ? Haha xD (nie dziwie się, że nie masz lagów jak na neta nie wejdziesz xD )

Też próbowałam modem odłączyć ale nadal to samo. ;/

Opublikowano

Na pewno masz neta oplaconego? (Jak nie ty placisz to spytaj sie rodzicow) bo duzo firm robi tak, ze jezeli zwkleasz z oplata neta to na ten czas spowalnia Ci neta ;) Druga sprawa przeskanuj kompa jakims dobrym antyvirusem (Ja tak mialem i pomoglo jak wirki usunalem) Trzecia sprawa to przeczytaj te pierwsze 2 podpowiedzi. Myślę że może MOOOOOŻE być to coś z owych problemów. A jak nie to polecam wrzucic kompa do wanny i zalac woda skutczne na odreagowanie ale na drugi dzien możesz zalowac ;) sorki za brak Polskich znakow ale mieszkam za granica (hahahah wymowka kazdego) tak na serio to nie chce mi sie pisać z POLSKIMI :D

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Na pewno masz neta oplaconego? (Jak nie ty placisz to spytaj sie rodzicow) bo duzo firm robi tak, ze jezeli zwkleasz z oplata neta to na ten czas spowalnia Ci neta ;) Druga sprawa przeskanuj kompa jakims dobrym antyvirusem (Ja tak mialem i pomoglo jak wirki usunalem) Trzecia sprawa to przeczytaj te pierwsze 2 podpowiedzi. Myślę że może MOOOOOŻE być to coś z owych problemów. A jak nie to polecam wrzucic kompa do wanny i zalac woda skutczne na odreagowanie ale na drugi dzien możesz zalowac ;) sorki za brak Polskich znakow ale mieszkam za granica (hahahah wymowka kazdego) tak na serio to nie chce mi sie pisać z POLSKIMI :D

Ok to chyba jest sprawa wytłumaczona bo właśnie dzisiaj mojej mamie przyszła wiadomość, że nie opłaciła tam paru złotych bo nas wkopali w coś o czym zupełnie była inna mowa. Czyli, że nam UPC zrobili na złość. :D

Dzięki zapewne o to chodziło. I like ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...