Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Trzy nowe dlc

mateo1ch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bfxpand.jpg

W trakcie Game Developers Conference Electronic Arts ujawniło duże DLC do Battlefielda 3. W sumie firma planuje wydać jeszcze aż trzy rozszerzenia.

W czerwcu wyjdzie Walka w zwarciu , oferujący 4 nowe mapy (walka na bliski dystans ) i 10 nowych broni. Olbrzymia podatność na zniszczenia.

Jesienią ukaże się Siły pancerne , skupi się na większych mapach (ma być największa w historii serii) oprócz tego nowe pojazdy .

Kolejnym dodatkiem jest planowany na zimę Decydujące starcie .Nie wiemy nic więcej.

Kolejne informacje 13 marca .

Ps.DICE planuje dodać do battlefield 3 w wersji na X360 i PS3 funkcję dostosowywania serwerów do własnych potrzeb.

Edit1: Znamy polskie nazwy , twitter zh1nt0 donosi ,że w dodatku Siły Pancerne nie będzie nowych broni.

Walka w zwarciu gameplay :

Trailer dodatku walka w zwarciu:

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Czerwiec - Close Quarters (nowe nieśmiertelniki, bronie, wyzwania)

Jesień - Armored Kill (nowe czołgi, ATV)

Zima - End Game

Opublikowano

Dzięki za lajki :)

Ogólnie to ja kupuję pierwsze na pewno ,zobaczę klimat drugiego i trzeciego tak samo.Brakuje mi dżungli z bc2 :)

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Widziałem to już wczoraj. Po skillu widać, że na konsoli grają. Mi się podoba. Brakuje takich map. Pewnie serwery z tym DLC bedą na shotgun.

Opublikowano

Dla mnie ten DLC

Close Quarters to bezsens battlefield słynie z dużych map i ich otwartości, a widać ze deweloperzy chcą jeszcze więcej zarobić więc wypuszczają DLC które ma bardziej przypominać MP z call of duty żeby więcej ludzi je kupiło, a wy dajecie się za przeproszeniem ruchać w dupsko i będziecie kupować te DLC dużo nie będę mówił macie tutaj artykuł ROJA który wszystko wyjaśnia na przykładzie dalszych części nowych gier

http://gameplay.pl/news.asp?ID=66579

mjwpat.png

Opublikowano

Dodane okładki wersji eng .

Przykro mi ,nie chcesz to nie kupuj.Według mnie i tak wiele oferują.Prawda jest taka ,że większość woli mapy na małych dystansach .

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Ja tam myślę , że dlatego wydają 3 dodatki aby każdy miał coś dla siebie . A jak ktoś nie chce to niech kupuje proste ;)

Opublikowano

Dla mnie ten DLC

Close Quarters to bezsens battlefield słynie z dużych map i ich otwartości, a widać ze deweloperzy chcą jeszcze więcej zarobić więc wypuszczają DLC które ma bardziej przypominać MP z call of duty żeby więcej ludzi je kupiło, a wy dajecie się za przeproszeniem ruchać w dupsko i będziecie kupować te DLC dużo nie będę mówił macie tutaj artykuł ROJA który wszystko wyjaśnia na przykładzie dalszych części nowych gier

http://gameplay.pl/news.asp?ID=66579

Chyba cię poje**ło. Ja jakoś lubię bliskie dystanse i chętnie zagram na tym DLC. Jak nie chcesz to nie kupuj, po to będzie 4 DLC (w sumie) żeby każdy miał coś dla siebie. Wolisz otwarte mapy? Kup se 3. DLC. Jak mówisz że to upodabnia się do COD'a to mnie krew zalewa i szlag trafia. CoD słynie z dupnych map i praktycznie odgzrewanego kotleta a BF z dużych map ale przedewszystkim zniszczeń. Może ta mapa będzie obszerna? Jakby połączyć wszystkie powierzchnie to na pewno będzie tego i tak sporo. Inne mapy pewnie będą też w jakiś wieżowcach.

Pozdro

Niech mi jeszcze ktoś powie że nowe DLC do BFa jest słabe to chyba dostanie w ryj i straci przy okazji głowę !

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cieszę się że w końcu będą jakieś małe mapki w BF3. Jak narazie tylko Kanały spełniają kryteria małej mapy.. Ale jak mówili, każdy znajdzie coś dla siebie !

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...