Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czy się opłaca?

Xawes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam pytanie.

Ostatnio wzięła mnie ochota pograć czołgami USA.

I czy opłaca się zbadać drugie działo w m3 lee.

z góry dzięki

Pomogłem? daj +

Gość Yuki997
Opublikowano

Owszem tak jak UP mówi zbadaj :P I przyda ci się to do kolejnego czołgu Nie jestem pewny ale kolejny to T1 HT ? czy co ?:P

Opublikowano

Zawsze się opłaca elitować czołg, nie ważne czy to działo, silnik czy radio. Lepsze parometry czołgu=lepsze efekty.

Opublikowano

Masz M3 Lee - to niekiedy mordęga, jeśli nie idzie Ci gra tym czołgiem, to zrób załogę na 75% - czołg po tej akcji staje się jednym z najlepszych czołgów na polu bitwy - oczywiście jeśli Cię nie wrzuci z jakimiś VIII tierami :)

Tak jak UP pisał - zawsze elituj czołg, bo może Ci się na prawdę spodobać i zostawisz go sobie na dłużej.

@down: ciekawa teoria:

t1 heavy vs KW - KW wygrywa

M6 vs KW-3 - M6 ma problemy z przebiciem się, KW-3 rozwala tygrysa

T29 vs IS - IS liże dupę (chociaż też zależy od gracza)

T32 vs IS-3 - W moim wypadku IS-3 rzadko wygrywał 1v1

T34 vs IS-4 - T34 mam na stocku, więc na razie moja 105 go nie przebija - z żadnej strony (ale za to mobilność pozwala mi go objeżdżać - jeśli kierowca głupi)

T30 vs IS-7 - tutaj jeszcze nie grałem, ale cóż T30 ma IS-7 na 3 strzały jeśli się przebije :)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

wiesz usa to do 9 tieru to gówno dopiero na 10 to jest dobre bo ma 155 mm chyba a tak na 9 120 mm a takie to masz w kv-3 i kv-1s to lepiej ruskie badaj

MAXCHAOS:

Nick: DawidPL

Lvl: 110

Klasa: War Master

Gildia: ALTERNATYWA

Opublikowano

No Jak już to Niemcy lepsi bo są celni a jak coś zdobędziesz to fajnie rozpierdziucha jest . Droga przez pzII nie jest trudna więc to przemyśl.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Taaak celne działko tygrysa ciapiące po 200. Dziekuję, amerykańskie lufy są nie wiele mniej celne i maja większy dmg, taki środek między ruskimi a niemcami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...