Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie

XisD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam taki problem, otóż chce nagrać z kolegą Lp z minecrafta, lecz chce nagrywać oddzielne nasz głos a oddzielnie gre, w tym samym momencie.

A mi nagrywa fraps rozmowe z kolega i nw jak to wylaczyc by nagrywal tylko minecrafta.

Czy zna ktos rozwiazanie?

Opublikowano
lecz chce nagrywać oddzielne nasz głos a oddzielnie gre

Tak się nie da. Kolega musi sam nagrać swój głos i Ci przesłać.

y5r5.png

Opublikowano

Ale mi chodzi o nagrywanie w tym samym czasie, tylko by fraps nie nagrywal naszych glosow, lecz sam dzwiek z gry. A glos nagram w tym samym momencie innym programem.

Opublikowano

w fraps zaznacz opcje żeby nagrywało głos z gry. Pobierz sobie jest bezpłatny program np. audacity. włącz sb nagrywanie głosu z nim najpierw potem włącz grę zacznij nagrywać. I na końcu obrób sobie dobrze filmik.

pozdrawiam

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

no wlasnie fraps nie nagrywa mnie w minecraft, lez kolege tak jak gadamy np na skype.

Opublikowano

Da się przynajmniej u mnie ja mam zaznaczone w "Movies" "Record Win7sound" - to nagrywa głosy ze skype i z gry i "Record externa input - Mikrofon"- to nagrywa twój głos

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Ale ja chce by fraps nagrywal tylko dzwiek z gry, a nie to co mowie ja i kolega.

Opublikowano

Nie da się tak zrobić ponieważ fraps nagrywa dźwięki windowsa czyli programów :(

Daj lajka jak pomogłem :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...