Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co wygraliście dziś :P ?

xxBURNxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja dostałem ... bana :D

Za "Free NX Megaphone".

Haha kolejny fail z serii NexonBan4Fun.

Wymyślili wreszcie jakiś fajny event to nie pogram.

Trudno zostaje BF3.

@Autor

Niby nie przydane ale z 2 strony jak grasz facetem to przydatne ... babkę trudniej trafić xD

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Jak zdobyć ten klucz?:>

Look na spis eventów.

Dla leniwców:

1. Daily Attendance Check: Back to School ?

xdee.png

Data zakończenia eventu: 14.03.2012

* Zagraj 10x na obojętnych mapach w nagrodę dostaniesz Black HiSec Key

Opublikowano

pewno reszta dostaną exp/gp passy , a może jakiś z MPC trafi speca na perm :P , kto wie ^^, dziś 1 zmarnowany ale zostanie jescze 7 szans , jak mam 60 pare kluczy , exp/gp passy , jak 1/2/3 klucze , coś poleci -.- , kiedyś z 2 joba trafiłem 3 klucze czarne 1 skrzynka codename hawk permament , zależy od wielkiego farta :P

Opublikowano

Od kiedy ten event ?

Takie pytanko, bo jeszcze dziś nie grałem .

Może rypne perma ravenke . Kumpel wczoraj kupił za ostatnie nx i wylosował viper perm :D

Opublikowano

Zeby uczestniczyć w evencie trzeba kupić NX ?

Nie, wystarczy że zagrasz 10 meczy na dowolnych mapkach i dostaniesz czarny klucz.

Opublikowano

Sry mój fail

Nie ma już tego pkt xD

Najczęściej jak były takie tematy to spam się walał.

Jeszcze raz przepraszam za utrudnienia.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Maxiu, ten pkt, z regulaminu już poleciał. ;)

wiadomo, dopiero się uczysz itp. więc nic się nie dzieje ;) każdy popełnia błędy.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja trafiłem na exp passy... Ale czy w tym temacie nie będzie za dużo spamu? Jak codziennie każdy będzie pisał?

Bywalec
Opublikowano

P90TR na 1 dzień słabo, ale chociaż nie exp/gp passy. Widziałem w 2 minutach. 10 permów. Czyzby podnieśli szanse czy co?? Miejmy nadzieje jutro chciałbym perma speca. ;P

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

a ja na razie nie otwiweram otworze jak skompletuje wszystkie będzie ich razem 8 ;) większe szanse za jakiegoś mocnego dropa

@ co do up... dlaczego wy placzecie ze expassy to g*wno? to jest zdecydowanie lepsze niz jakikolwiek syf na 1d z tej skrzynki ;)

bez youtuba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...