Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bug na flaxy

SzYmeK2wielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że to może dziwne, ale strasznie słabo chodzi mi net.. Nie mogę zrobić tego bugu na flaxy bo sprzedeje tylko dwa razy.

Jakby ktoś mógł mi trochu kasy na tym natłuc to dałbym limit like / sms za 12zł

12096517424cdeec1e1a459.jpg

sygnatura1.png

Opublikowano

Wiem, że to może dziwne, ale strasznie słabo chodzi mi net.. Nie mogę zrobić tego bugu na flaxy bo sprzedeje tylko dwa razy.

Jakby ktoś mógł mi trochu kasy na tym natłuc to dałbym limit like / sms za 12zł

Na tym forum są same chamy. Dasz im passy i konta już nie zobaczysz, Więc wiesz. Pilnuj się :D

Opublikowano

No to po co Ci? Do klanu?

A co cie to interesuje człowieku czy do klanu, czy nie? Założył temat. Ty nie masz chęci/możliwości mu pomóc, to po co piszesz pierdoły?

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

@author takiego konta nie warto, flaxy na 1 lvl dadzą ci baaaardzo mało, nawet 10mln chyba nie uzbierasz, wbij na 6 lvl pierw.

Opublikowano

@author takiego konta nie warto, flaxy na 1 lvl dadzą ci baaaardzo mało, nawet 10mln chyba nie uzbierasz, wbij na 6 lvl pierw.

Jemu chodzi o to, że kupi za 100k a sprzeda przykładowo 5 razy wychodząc na plus z kredytami.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...