Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam finanse na początek potrzebuje jedynie chętnych osób to tego projektu jeżeli serwer będzie zarabiał na siebie w 100% Otworze następny. Poszukuje SPONSORÓW,GM,MODERNIZATORÓW STRONY,FORUM,SERWERA, PROSZĘ O OSOBY Z DOŚWIADCZENIEM. Mój E-mail [email protected]

Opublikowano

ty chciałeś też pliki serwerowe do metin2. Widać, ze finanse masz bo się rzucasz na cabala i metin2

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Życzę miłego tworzenia serwera ;)

Jestem ciekaw kiedy powstanie ... wątpie czy wogóle jak będziesz tak sobie dobierał ekipe pełnoi dzieci ci się nazlatuje i się skończy nawet nie wystartujesz...

Cóż życzę powodzenia ;)

Budowniczy
Opublikowano

omg już po twoim nicku stwierdzam że jesteś dzieckiem :P a szukasz ludzi bo pewnie sam nic nie umiesz ^^

"Jeżeli czegoś nie ma w Google znaczy że nie istnieje"

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja moge byc gm dawno kiedys bylem gm w metin2

No to dlatego powinieneś nie byc gm'em w cabalu.

RAsfepN.png
Opublikowano

Jak chcesz doświadczonych ludzi, to na pewno ich nie znajdziesz na tekst: "Szukam Gm'a na serwer". Wiadomo, że każdy by chciał być GM, ale najpierw niech coś zrobi...

Oprócz tego, ty musisz też się dobrze na tym znać, a nie:" Postawiłem jeden serwer do METINA to dam rade do Cabala i on na pewno bedzie PRO". Serwer metina a cabala to 2 różne rzeczy..

A już na pewno nie bierz gm, bo on bedzie porządek utrzymywał. Żeby w Cabalu porządek utrzymać, trzeba nieźle grę ogarnąć najpierw.

Sam nie wiem, czy bym się nadawał, mimo to, że długo gram w Cabala i znam wiele komend. Komendy to nie wszystko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...