Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pewna opcja w haku za dawnych czasów w CA

fatumboba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj założyłem się z kolegą w Combacie,że kiedyś istniała opcja w hakach do CA, po której włączeniu pojawiał nam się jakby kokpit samolotu lub czegoś podobnego i dzięki temu stojąc na respie poruszaliśmy się nad mapą. Może mi ktoś podać nazwę tej opcji lub link do filmiku z nią? Jestem pewny,że takie coś było. Moje 1 konto było utworzone dokładnie 24.04.2009 roku więc należy cofnąć się do tamtego roku ;D Z góry dzięki

Opublikowano

nie przypominam sobie takiego cheata, a siedzę w tym od CBT...

tak, dało się latać nad mapą, ale bez kokpitu o.0

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Zią chyba masz na myśli coś typu fly hack.

Inaczej ghost mode xD

Jest ;D

Jak faktycznie chodzi o samolot to nie wiem. ;X

Opublikowano

Troche źle zrozumieliście :D Ok to mógł być fly hack,albo raczej ghost mode (w tym chyba latało sie nad mapą i dało sie zabijać ludzi),ale jestem pewny,że ta opcja była kiedyś w jednym,może kilku hakach zrobiona tak jakbyśmy siedzieli w kokpicie samolotu :D WIem,że to dziwacznie brzmi Combat=samoloty xD Ale to było chyba coś w rodzaju takiej nakładki,która włączała się przy włączaniu opcji ;)

Opublikowano

no mówię Ci, że nigdy się z takim czymś nie spotkałem, a na pewno nie w pub cheatach ;D

ofc. mogę się mylić, nie jestem jakimś wszechwiedzącym ;)

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano
Vip hacku jest lub byl niewiem juz

Było jak GA się tak rozpowszechniało na większą skale.

Opublikowano

Na ca grałem pierwszy raz w 2008 czyli przy starcie do ok. 2010 bez przerwy i nigdy czegoś takiego nie widziałem .

Obstawiam , że to co upy .

Te najlepsze opcja w hackach no to w vipach .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...