Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Just4Game [Dedyk]

Asexoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na official start wejdę. Może ktoś podać dokładne start. Choć zapewne start o 15 np a wystartuje o 18 norma..

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie i Panie.

Nie dyskutujcie bez sensu, co, kto itd. Padnie lub nie 1 odsłona czy 9868568 odsłona itd...

Większość z was ocenia serwer po autorze projektu. Lyons, odszedł na własną prośbę ( tu umieszczę link do posta na naszym forum).

Powiem wam że serwer, a właściwie sama sieć www.just4game.pl zostało stworzone do współpracy z ludzmi posiadającymi chęci i wiedzę do stworzenia serwera z daną grą.

Umieszczane tam informacje (na www.jus4game.pl) na temat beta testów oraz otwarcia serwera lub nie, linki do prawidłowych stron gier, jak i same informacje

z daną grą nie obciążają w żaden sposób sieci www.just4game.pl tylko dany serwer (grę).

Więc jest to logiczne że jeśli jakiś serwer gry jest nieudany albo nie wypali, odpowiada za to ten kto prowadzi dany serwer (grę). A większość tu skupionych ludzi jest

skoncentrowane na naszej sieci. Zapewniam was, nazwa just4game.pl pojawi się jeswzcze nie jeden raz. Będzie na niej nie jeden serwer, MT2, MC, CS itd...

Ale każdy z serwerów będzie osobnym projektem mimo tego że każdy z nich będzie na www.juzt4game.pl. Więc proszę niektórych z was o ogarnięcie się i dokładne

przeczytanie tego co napisałem oraz nie ocenianie just4game.pl tylko prac jakie na nim stoją.

Pozdrawiam, właściciel www.just4game.pl

Opublikowano

@bizo97 Nie robie cię w "ch***" jak to ładnie określiłeś, to po pierwsze. Po drugie to nawet nie jestem w teamie. Skopiowałem po prostu informację z głównej strony serwerowni !

"Trwa przerwa techniczna na naszym forum. Potrwa ona prawdopodobnie do 09.03.2012r. najpóźniej do godziny 22:00

Za problemy przepraszamy. Zapraszamy już niebawem. Start serwera MT2 - Easy przewidzany jest na sobotę

Pozdrawiamy, Team Just4Game"

Specjalista
Opublikowano

Słuchaj Plastikowy ja do cb nic nie mam mnie to po prostu rozśmieszyło jak team może ogarniać, skoro nie potrafi klienta upnąć bo ci co mieli klienta przed reaktywacją to mogli grać a inni mogli popatrzeć na ss : ) Ale skończmy tą konwersację bo spam się robi : )

giphy.gif

Opublikowano

Pamiętaj że prezentacja serwera - to ponad 50% sukcesu.

Ty swoją mnie nie zachęcasz. Nie opisałeś wielu rzeczy

Jak np. system ulepszania biżuterii, broni, zbrój.

Nie dałeś żadnych nowości - może ich nie ma?

Takich serwerów jest mnóstwo sądząc po prezentacji.

Handlarzy dałeś z białym tłem - nie umiesz zminimalizować obrazka?

Wyciąć nie potrzebne białe tło. Prezka "na odwal się" .

pzdr.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

skad masz gejma 2k12? btw r_2098 to nie game z 2012...

game 2012 nigdy nie zawita na to forum *.*

no chyba że jesteś pro hakier i ukradniesz z metin2.sg albo innego globala lol.

Dokładnie co najwyżej to jest zrobione na gamie 2k10 bo wątpie w wasze zdolności hakerskie ^^

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

Ktoś wspominał na temat plików.

Mam wiele plików, IMetin Ytian (questy) Xenox PandoraMt2.

Ps. Game 2k12 nawet gdzieś kiedyś widziałem na elite. niestety było ono 10min

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Co do plików to się zastanawiam czy je publikować, poszło na nie dużo pracy, bardzo dużo. Całe pół roku. Wszystko jest zedytowane a na dodatek to game. Publikowanie może ich może zmienić historie metin2. Więcej serwerów, wszyscy na gotowcu, mniejsza cena plików na allegro...

Ps. Na pewno opublikuje kilka questów. Typu IceRun (odbugowany i spolszczony) Premium Item, tylko dla tego zie nie mam gdzie sprawdzić jego działania.

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

uu fajnie fajnie tylko nie wiem dlaczego w shopach eq tylko dla woja...

Nie wbije

Zapraszam do odsłuchania utworu w wykonaniu naszego zespołu

Weekend - Za każdą chwilę z tobą :

Opublikowano

@ 2xUP

Masz 1 shopa klikasz na niego i masz do wyboru. Zbroje woja ninji itp

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

ludzie wescie sie odpierdolcie to porzadny serwer i sami jestescie z gotowca nigdy nie spotkalem takiego serwera i napewno wbije ;]

SERDECZNE JP

Opublikowano

Server posiada nowy Team a jak nie macie co robić tylko napierdalac na niego to najpierw pomyslcie.

A ten post jak widac jest beta! Wszystko zostanie zaktualizowane.

@ 2xUP

Server OFF

- jest nowy technik który zna się lepiej na rezczy od poprzedniego, który kilka postów tu napisał

- miały powstać dwa servery Just4Game a dokładniej to: Medium i Easy więc prosze sie nie dziwić dlaczego off jak wchodzicie na easy

Strona i Forum OFF - tym zajmuje sie admin zostaną wprowadzone poprawki

Niedługo zostanie poprawiona zapowiedź albo powstanie nowa do której podam link.

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...