Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"State: no path found"

Lendor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio zrobiłem sobie skrypt na Swamp Troll'e przy Venore. Postać ładnie lada od waypointa do waipointa, ale kiedy ma iść do depozytu odłożyć zdobyte przedmioty wyskakuje błąd "State:no path found" (widać to w zakładce "Auto Atak" przy opcjach od depozytowania , ale to pewnie wiecie icon_biggrin.gif ). Drogę ze Swamp Troll'i do Venore (do banku i do depozytu) mam odkrytą w "Show Map" (i ciągle zaznaczone dwie opcje).

Działa to też w drugą stronę, tzn. - kiedy sam dojdę do depozytu i odłożę przedmioty przy "Waypoint Walker" również pojawia się ten błąd i postać stoi w miejscu. Na dodatek na dole ekranu, nad czatem pojawiają się na zmianę napisy "There is no way" oraz "There is TA" lub "Destination is out of rage" i "DestinatiTA" (czy jakoś podobnie).

Wiecie co może być tego przyczyną? Chciałbym zostawić postać na noc, na Swamp Troll'ach, żeby trochę mi zarobiła, jednak jest to nie możliwe, ponieważ nie będzie zanosić mi przedmiotów do depozytu (a nawet jak zaniesie to nie wróci icon_biggrin.gif ) i co za tym idzie nie będę miał cap'a na następne przedmioty - przez noc pewnie sporo stracę!

Za pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam!

banner.gif
Opublikowano

Ojojoj. O najważniejszym zapomniałem napisać. Bot to TibiaAuto. Wcześniej nie ustawiałem kordów (powinny ustawić się same za pomocą odsłonięcia depozytu w zakładce "Show Map"), a jakoś działało (na innych skryptach np. na ghostlandzie), więc nie wiem w czym problem.

banner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...