Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za fb chyba

destra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spotkaliscie sie z tym gm na s11 Hassimus ??? DOstałem na 48 lvl bana za fb (chyba) na stałe.on tak dba o tego serwa ze omg -,-.Znwou na fb na innym koncie łowie ryby przyszedł do mnie i sie pyta co tak na uboczu łowie a ja mowie a co niemozna.i pozniej napisalem mi ze nie lubi dh i jsczze mozemy sie spotkac albo i nie :/.Jak sie przed nim zabezpieczyć zeby na noc fb ustawic i nie zawracał dupy w nocy i nie wył mi fb "alaaarm alaaarm " bo niechce mi sie w nocy wstawac.Wczoraj tez ustawilem fb na noc i nie dostałem bana :D .Komentowac :)

zukh.png

Opublikowano

Nie da rady się zabezpieczyć . Podejdzie , zapyta jak rybki , nie odpowiesz a sam łowi , to jest jednoznaczne.

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

jest pamiętam chyba taka opcja że gdy widzisz GM/GA to wyłacza się bot.

Jednak GM może być na niewidoku a ta opcja działała na graczy.. Przykro mi, ale nie ma obecnie niezawodnego sposobu

Opublikowano

Najlepszym sposobem jest pójście do jakiegoś "Tajemniczego miejsca" Gdzie jest woda, np. Ziemia ogrów czy jak to się nazywa, tam się ładnie na fb cisnęło ;d

aqu1.jpg
Opublikowano

dzieki za pomoc,znalazłem teraz miejsce w shinso niedaleko pomnika woela jest most :) ostatnia nocke tam na fb łowiłem i nic :D teraz musze uwazac

zukh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...