Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SERWER :)

ArtUreK123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sluchajcie , wykupilem dedyka na 10 slotów i myślałem nad postawieniem serwera , zrobilem z kolegami mape wgralismy pluginy mody stronke... wszystko wyszlo na prawde fajnie ale ludzie nie mieli ochoty grac... jeśli macie jakieś pomysły co z tym serwerem zrobić lub jakieś propozycje co zrobić żeby ludzie grali to piszcie . Z gory dzieki

B M W ever<3 .

Opublikowano

zapał mam ale pomysłów i teraz czasu nie za bardzo , może przydałby się ktoś do pomocy:)

B M W ever<3 .

Opublikowano

Serwer FB rozumiem.. Są działeczki i inne bajery ?

Wiele osób które znam nie lubią modów w minecraft, może to jest przyczyną ?

Opublikowano

Wiele osób nie lubi modów jak powiedział @up oraz wiele osób odstrasza tak mała ilość slotów

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Poza tym dodam, że mody muszą wgrać zanim wejdą na serwer, a gracz który ma do wyboru 400 takich serwerów będzie miał głęboko instalowanie czegoś czego nie zna.

Gdyby się nie znał mógłby stwierdzić, że to Keylogger, a tak jak powiedziałem - mają więcej takich serwerów do wyboru bez kombinowania.

Opublikowano

czyli radzicie wywalić mody? ok.. i dokupie sloty jak coś kasy wpadnie ..

Ps. Dzieki za rady:)

B M W ever<3 .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...