Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[*]Generowanie wyglądu 3D skina Minecraft.

cxxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie wstawić taki temat, ponieważ nie wiem w czym można zrobić takie "cudo" :P

Witam! Czy umie ktoś stworzyć w PHP czy czymś innym, wygląd postaci z Minecraft'a?

Tzn. mając plik skina, aby pokazał się wygląd 3d lub normalny [płaski]. Za wszystkie odpowiedzi dziękuje.

Każda normalna odpowiedź, będzie nagrodzona like :P

Jeżeli chcesz zalinkować do strony, która wystaje za obręb, napisz wiadomość na PW, a tutaj opisz i napisz, że link na PW :)

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Nijako ma to wspólnego z www, przenoszę do MC, a wy róbcie z tym co uznajecie za słuszne.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Ma to wspólnego? Chodzi o generowanie skina, tzn. wg. podstaw skina, aby na stronie pokazywał się wygląd...

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Powiem tak: Możesz zapytać Dżonego (admin UnCrafted), bo On ma coś takiego na stronce, uncrafted ma partnerstwo z minecraft kropka pe el więc chyba Go znajdziesz ;)

Opublikowano

Już odkryłem sposób, niedługo wygląd skina znajdzie się w mojej sygnaturce [w "karcie gracza" :P].

Pozdrawiam! I dziękuje za wszystkie odpowiedzi!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...