Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer minecraft'a na 20 slotow ?

gornik96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chcę zrobić serwer do minecraft'a, ale nie wiem czy kupić VPS'a czy jakiś hosting ? Co do serwer'a to był by na 20 slotow, Survival + RolePlay, ok 15-20 pluginów, a wydatak do 50 zł. max. 70 zł.

Jeżeli polecacie VPS'a to jaka firma, tylko legalna !!!, a jeżeli hosting to jaki ?, z tego co się dowiedziałem to GameSol.pl, owbserver.pl, pukawka.pl.

Z góry dziękuje

gornik96.jpg
Opublikowano
exone.pl

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Ja osobiście polecam

http://squarecraft.pl

Sam mam tam serwer na 60 osób i jestem z niego bardzo zadowolony

Opublikowano

Pozwole się znów zapytać. Co jest lepsze na minecraft'a, także cenowo VPS czy hosting ?

gornik96.jpg
Opublikowano

Na mało którym, nawet porządnym VPS nie uzyskasz takiej jakości jak na stworzonym do tego hostingu. Na początku cena przerazi, ale maszynę dedykowaną za coś trzeba jednak utrzymywać.

Opublikowano

Ech to wiem, tylko ja już głupieję, inni są za hostingiem, a inni za VPS'em, ja już oszalałem i pytam się innych.

Wiem, wiem że cenowo to na VPS'ach droższe=lepsze, kolega polecił mi taka stronke,

www.hitme.net.pl 

,

i właśnie mam z tym dylemat, VPS vs. hosting, i jeszcze haczyk cena gra ważną rolę :)

gornik96.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...