Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VTut] Jak najlepiej ukryć skrzynkę

d'emploi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś kto ma xray a nie będzie znał tego tricku i tak nie dopadnie skrzynki.

A raczej ktoś kto gra na xray nie będzie szukał konwencjonalnych metod na ukrycie skrzynki, bo sam woli grać nieuczciwie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ukrywanie takiej skrzynki ma na celu zabezpieczenie sie przed xrayowcami, a każdy xrayowieć znajdzie skrzynke przykrytą pod lawą.. równie dobrze można przykryć ja dirtem..

Opublikowano

Jezusie święty. Powiedz mi, jak ktoś kto nie oglądał tego filmiku nawet gdy znajdzie skrzynke jak się do niej dostanie. CAŁY TRIK POLEGA NIE NA UKRYCIU SKRZYNKI, ALE NA TYM, ŻE NIE DA SIĘ PRZEJŚĆ PRZEZ OTWÓR 1x1

Opublikowano

Jak dla mnie dobry sposób, jednak ma wadę taką, że trzeba będzie długo szukać tak idealnego miejsca w bedrocku na tą skrzynię. Ale ten czas i tak się opłaci, wątpię, żeby ktoś, kto nie oglądał filmu znał sposób na dostanie się tam.

Opublikowano

Minusy :

- Trudno Takie Miejsce Znaleść.

- Trudno Się Tam Dostać , Po Te Itemy.

- Skrzynki Nie Da Się Otworzyć .

giphy.gif

Opublikowano

Ja wiem jakie są Minusy:

- Głęboko pod ziemią!!!

- Dużo straconego czasu na schodzenie tam!!!

- Było i to nawet lepsze!!! :>

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Głęboko pod ziemią.. wystarczy zrobić winde. Lepiej mieć itemki i iść po nie 10 sec niż nie mieć ich w ogóle.

Skrzynkę da się otworzyć, tylko nad skrzynką musi być 1 kratka wolnej przestrzeni. Tutaj tego nie zauważyłem, przez co nie mogłem otworzyć jej

Takie miejsce bardzo łatwo znaleść, albo ja mam farta, że znalazłem około 7 miejsc w 3 minuty.

Trudno się dostać? Wystarczy zrobić dziurę w dół i wylać wodę nad taliczką, by zamortyzować upadek. Złodziej nie będzie wiedział jak się tam dostać. Wyjście zrobić drabinkowe. Zejście do skrzynki i wejście na powierzchnie zajmuje minute. Lepiej mieć itemki z minutowym dojściem do nich niż je stracić przez kradzież w domku.

To jest najlepszy sposób na ich ukrycie gdy gra się na serwerze bez lwc lub innych systemów zabezpieczających co równa się z wzrostem liczby xrayowców.

Pozdrawiam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...