Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Nacja arty

Lionwoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

wiem ze był taki temat o arty, ale postanowiłem napisać jeszcze raz.

Jaką nacje dla arty wybrać? Chodzi mi zarówno na mniejszych jak i na wyższych tierach.

polecą like:)

Opublikowano

Samemu możesz porównać po drzewku rozwoju i modułach.

Jestem przy M40/43 i ustrzeliłem nią double killa :)

Francuzka arta VIII tieru (chodzi mi to batignolles chatillona) ma mieć obrót o 360 stopnie jak su-26.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Niemcy: Praktycznie 100% trafień, mocny pancerz, słaby damage.

Ruscy: Ciężko z nich trafić, słaby pancerz, ogromny damage

USA: Trochę z niemców, trochę rosji. Strasznie długo przeładowuje. Słaby damage.

Piszę głownie o 5tier+

Do wyboru, do koloru =]

Na niskim tierze mogę polecić T57- cud, miód =]

Opublikowano

Niemcy: Praktycznie 100% trafień, mocny pancerz, słaby damage.

Ruscy: Ciężko z nich trafić, słaby pancerz, ogromny damage

USA: Trochę z niemców, trochę rosji. Strasznie długo przeładowuje. Słaby damage.

Piszę głownie o 5tier+

Do wyboru, do koloru =]

Na niskim tierze mogę polecić T57- cud, miód =]

...

Ja się z tym nie zgodzę. Niemcy słaby dmg?. Grille 4 tier a bije już po 800 kiedy Priest i su-8 bije 500max.. Ale to że arta niemiecka jest celna to prawda

signature.png

Opublikowano

Ludzie.. załamujecie mnie. Nie da się określić co w czym jest dobre. Ogólne podstawowe informacje o artkach (mówię o tierach VIII) :

Gw Typ E:Kolorowo, trochę od USA troszkę od ruskich, Przyzwoity dmg, średnie celność, przyzwoity splash, średnie ładowanie, penetracja średnia, wolni ale opancerzeni

T92: Ślepi jak kret, największy dmg, mała celność, duuuuży splash, wolne ładowanie (podobno możesz przejść się do kibelka a jak wrócisz będziesz dalej ładować), średnia penetracja (tutaj może być błąd), słaby pancerz ale szybka artka

Obj.261: Przyzwoity dmg, dobra celność, mały splash, szybkie ładowanie, duża penetracja, szybcy i średnio opancerzeni

Gdybym miał wybierać to chyba ruscy bo jak zawsze są Overpowered ;] Szczerze to teraz popylam Gw Tiger'em :P

11cc1be4064edda5addd6e1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...