Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Teamspeak...

SIRPEANUTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, otóż jak gram w combata, i mówię do koleżanki , ona mnie nie słyszy...

A jak jestem na pulpicie i klikam klawisz to mnie słyszy... Może mi ktoś powiedzieć co jest grane?

Ona gra w combata i jak mówi słyszę ją... Lecz ona mnie nie, jeśli spuszczę grę na pulpit, i coś mówię wtedy mnie słyszy... Pomoże ktoś?

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Jeśli ma Windows 7 to musisz uruchomić jako admin, ponieważ CA odpala się jako admin i nic nie może działać na nim. Zaznacz fajkę w zgodności "Uruchom jako administrator" i będzie działać.

Właściwości --> Zgodność

"Uruchom jako administrator"

Opublikowano

Jeśli ma Windows 7 to musisz uruchomić jako admin, ponieważ CA odpala się jako admin i nic nie może działać na nim. Zaznacz fajkę w zgodności "Uruchom jako administrator" i będzie działać.

Właściwości --> Zgodność

"Uruchom jako administrator"

A odpalałem już jako administrator (Win 7) i nic nie dało...

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

czyli jak kilkasz klawisz to ona cie szlyszy a jak nie to nie szlyszy? jak tak to wejdz w ustawienia i capture i auto voice dected czy jakos tak chyba ze chesz miec na klawisz to zostaw i w grze trzymaj ten kalwisz

Opublikowano

Bo klikasz klawisz tak? w sensie np "t" to tallk? Jesli tak to ustaw bez skrotow klawiszowych.....

@UP szybszy heh ;D

rsdgx1.jpg

Opublikowano

czyli jak kilkasz klawisz to ona cie szlyszy a jak nie to nie szlyszy? jak tak to wejdz w ustawienia i capture i auto voice dected czy jakos tak chyba ze chesz miec na klawisz to zostaw i w grze trzymaj ten kalwisz

Jestem na Pulpicie to mnie słyszy, jestem w grze to mnie nie słyszy... Jeśli bym chciał abyśmy rozmawali normalnie, ciągle słychać głos to byśmy rozmawiali na skype... Ale chcemy na teamspeak, aby móc klikać klawisz...

Mam na klawiszu ,, ALT ''

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Kumple z klanu też mieli ten problem, i jedynym rozwiązaniem było ustawienie przycisku na myszce. Musisz mieć specjalną myszkę, która ma na boku przycisk i tam klikasz.

52671550.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...