Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Khali Bugi C.d.

qulpak14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ! ;] Chciałbym przedstawić kolejne bugi na mapce Khali, które mogą być niezłym uzupełnieniem do wcześniejszych ;P

1. Ten bug wykonuje się OBOK biura ;] Tzn. od schodów 'ruchomych'. Obok biura jest w ścianie taka wypustka xdd Jeśli staniemy tam w kącie i wychylimy się w lewo mamy idealne miejsce do campa. Możemy looknąć czy nikt nie idzie od ruchomych i jak wejdzie do biura pojechać go po plecach xD

post-6875-1251658415_thumb.jpg

2. Bug przy 'wypustce' do wejścia do biura od ruchomych. Kucamy przy tym, wychylamy się w lewo, manewrujemy myszką i mamy piękny widok do biura ^^.

post-6875-1251658665_thumb.jpg

3. Bug przy wejściu do Derbów. Stajemy przy rogu, wychylamy się i patrzymy na bazę xD Przydatne gdy gramy przeciw louqom którzy campią w rogach.

post-6875-1251658763_thumb.jpg

4. Bug bezpośrednio z biura. Stajemy przy jednej wypustce, wychylamy się i znów mamy widok na ruchome xD Koxy dobrze potrafią to wykorzystać.

post-6875-1251658843_thumb.jpg

Dzisiaj trochę skromniej, ale dodawałem tylko najcenniejsze bugi xD Nie przyklejam, jak inny mod powie, że warte przypięcia, niech sam to zrobi xD

Jutro postaram się dodać fajne miejscówki do campa (oczywiście na Khali [ a jak xD ])

Wszyściutko by qulpak14

@down

Starałem się dodać te, które są najbardziej przydatne ;]

@down 2

Życie kociaq ;33

Specjalista
Opublikowano

Campić powinno się spontanicznie ... na każdym kancie jest ten bug... nie przydatne

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

Według mnie, najbardziej przydatne bugi to bug nr 2 i bug nr 4.

Reszta też dobra, ale mniej przydatna od wyżej wymienionych ;)

Opublikowano

Nie mówcie że nie przydatne bo każdy bug pomagający nam zlokalizować przeciwnika jest przydatny a jak bardzo to już zależy od tego z na kogo grasz i od jego stylu gry. 5 jak nic się należy bo troszkę wysiłku potrzeba było na zrobienie poradniczka.

~Qulpak znasz może jakieś fajne bugi na verluf??

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Piczka a może się pochwalisz od kogo znasz te bugi :D

Ale przyznam że fajnie to zrobiłeś :P

pozdr

@Mod Prosze nie dawać mi warna za piczka bo to jego nick w grze :D i jest ze mną w klanie

@Piczka Wejdź na TS jak będziesz muszę CI coś powiedzieć...

3066.jpg
Opublikowano

taki bugi są na każdej mapie....

podchodzisz pod pierwszy lepszy róg (taki jak na obrazkach) klikasz "q" albo "e" i szukasz tylko....

ale 5 za chęci :>

@down

wtf? o_0

Być zajebistym...

Opublikowano

pojebało Cię?

poleciał raport...

za takie coś racze nie inaczej dostaniesz bana....

co Ci do głowy strzeliło? ....

#edit

@down

bardzo trudno <pffff>

Być zajebistym...

Opublikowano

@Dostrix Trudno wysłać raporta i już nie spamować.

Jak chcesz se posty nabijać, to idź do pogaduszek -_-

@Topic Czekam na bugi z innych map, bo na pewno są jeszcze jakieś przydatne na innych mapach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...