Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft się nie uruchamia LOL

mpm112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dziwny problem, ale od razu przejdę do sedna. Wczoraj pobrałem jave 7 do tekkita niestety teraz minecraft nie chce się uruchamiać zero reakcji. Jak sądzicie w czym może tkwić problem ?

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Rozumiem, że nie pojawia się żaden komunikat.

Więc wejdź do menadżera zadań (alt+ctrl+del) i sprawdź, czy włącza się proces "minecraft" lub "java".

Sprawdź i wrzuć odpowiedź :)

Nowa java jest kłopotliwa.. Jakby pojawiał się komunikat typu "Java can not create virtual machine" to znałbym rozwiązanie.

Opublikowano

System Windows7 64bity , minecraft oryginalny , zwykły z minecraft.net oraz technicpack.net . Tomcio1oMeK1241 od twój sposób działał, ale nadal tekkit nie chce :<

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

System Windows7 64bity , minecraft oryginalny , zwykły z minecraft.net oraz technicpack.net . Tomcio1oMeK1241 od twój sposób działał, ale nadal tekkit nie chce :<

A czy ten cały Technik jest na wersje 1.2.3 ?

#Edit

Oj nie wiedziałem :) i gratulacje postów

Opublikowano

Nie jest na 1.1 [Ponieważ nie ma jeszcze wszystkich modów] Dodam tylko, ze tekkit to zupełnie inny minecraft w innym folderze, wiec nie ma nic wspólnego z minecraftem

Up 700 postów :>

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Czasem też tak miałem, naprawiało się na następny dzień. Przeczyść rejestr CCleaner'em może pomoże

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Dzięki wszystkim oczyściłem rejestry i wszystko działa :-> oczywiście każdy dostaje "lubię to"

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...