Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftServe.pl problem

LuxiU97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż kupiłem server i wybrałem przelew bankowy wszystko dobrze zrobione . Alee... jest jeden problem nie mam tych pieniędzy na koncie w opcji "Konto" administrator nawet nie raczy odpowiedzieć na e-mail czekam już ponad 48h[2dni] i nic :/ boję się że oszukali mnie : ( Pomocy proszę .

Opublikowano

Po pierwsze używaj opcji "edytuj"

CraftServe odpowiada bodajże do 72 godzin, poza tym jeżeli wykonywałeś przelew to masz potwierdzenie tego przelewu więc jeżeli będą ignorować Cię przez dłuższy czas możesz ubiegać się o zwrot pieniędzy drogą sądowniczą :)

Opublikowano

A dokładniej nie jak robią niektórzy, że idą do sądu tylko najpierw na policję :)

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Witam jest coś takiego jak http://www.uokik.gov.pl/ Urząd ochrony konkurencji i konsumentów czyli ty. Jeżeli wszystko dobrze zrobiłeś wpisałeś dobre dane itp to ich obowiązkiem jest "udostępnić" usługę za którą zapłaciłeś. Polecam napisać do @up strony, a oni zajmą się tym tak dla pewności złóż doniesie nie na policje tylko do prokuratury dopiero potem na policję . Z doświadczenia wiem, że tak jest szybciej. Jednak nie licz na to aby po 2-3 dniach, a nawet tygodniach sprawa się rozwiąże. Będziesz musiał wynająć adwokata możesz też za małe pieniądze dzięki tej stronie http://www.eporady24.pl/ dowiedzieć się jakie masz szanse w sądzie. Życzę powodzenia :>

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

jezu zalezy przez co wysyłałes czy byłes w banku czy na poczcie wysłac kase... Bankiem przychodzi po 3-4 dniach a pocztą 5 dni xD miałem to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...