Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] czolg arta xd

kacperr123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

^^..

ostatnie pytanko. xD

jaki według was jest dobry czolg " Arta"

^?? i z jakiej nacji xD

i żeby zadawał dobre dmg :D

i dobry pancerz.

ok dzięki. można zamknąć temat.

pójdę w stronę hummela.

tylko pierw sprawdzę te czolgi su :D

Daj like

chyba ze się boisz dać like ;]

jak nie dasz like to daj minusa xD

Ale jak dasz minusa, to znak ze się boisz kliknąć like ;]

Opublikowano

Wszystkiego miec nie mozna ale z czolgow to ja ci proponuje isc pod IS'y naprawde dobre dziala i przyzwoity pancerz (Wczesniej jest KW ktory na swoj Tier jest pogromcą) , jesli chodzi o artylerie to ja poszedlem pod niemieckie GW Panther wczesniej jest Hummel ktory jest naprawde dobry ale to tylko moja opinia(sprawdzona w praktyce!). PZDR

Opublikowano

Jeśli chodzi o ARTY to myślę ze niemiecki lub usa, do ussr jakoś ciężko mi się przekonać (chyba S-51 coś zmieni- zbieram na niego)

w garażu mam M7 Priest oraz Grille i oba są dobre

Grille:

+dmg! na hita tdki t5-6-7? ~600dmg i czołgu nie ma

-czas ładowania ok 15-18sec (coś za coś, patrz wyżej)

-mały zakres ruchu lufy bez ruszania czołgu

M7 Priest:

+czas ładowania ok 8-9sec (bez 100% załogi i mechanizmu dosyłającego)

+duży zakres ruchu lufa bez poruszania czołgu

-dmg (zależy jak trafi i jaki tier od 30 do 450- w T-28 za ok 400 walnąłem) ale tak średnio to myślę ze ok 160 w t5-6

Opublikowano

Witam,

Kacper tak na prawdę to zależy od ciebie jaką arte ty preferujesz.

Ja posiadam obecnie T92 (USA VIII tier) oraz OB. 261 (RU VIII) i idę własnie do GW Typ E.

T92 ładuje ponad 40sec i celnością nie grzeszy ale za to jak trafi to X tiery lecą na strzała przy dobrym trafieniu no i T92 jest grólową odłamków 9m na zwyklym 13m za golda.

OB. 261 to wielkie przeciwienstwo co do T92. 26 sec przeładunek splasha nie ma praktycznie (tylko jak trafisz bezposrednio koło celu) a damage poządny zadasz głównie strzelajac w tył czołgów lub z AP. Gdy strzelasz z HE w przód przeciwnika licz się z strzałem nawet za 200hp lub mniej.

GW Typ E to posrednia arta. Nie mam dokładnych info ile ładuje ale chyba około 34 sec a damage zdaje zblizone do T92. Trochę mniejszy splash posiada ale za to najlepszy pancerz z wszystkich art VIII tieru (zdarza sie strzał do niej za 0 dmg) lecz jest najwolniejsza z wszystkich.

Co do zasięgu map OB. 261 wygrywa ponieważ sięga każdą mapę od rogu do rogu. Najgorszy zasieg ma T92 ale też to nie jest mały bo około 1000m.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...