Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExpionCraft [Reaktywacja] [60 slotów] [1.2.3] [No-WL] [Survival] [Darmowe Frakcje] [94.23.95.219:25566]

Hasners

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer OFF hosting się posypał

Gdy uzbieramy troche kasy rektywujemy serwer

Wszystkie vipy będą przywrócone

Jeśli ktoś by chciał zasponsorować

serwer to przyjmiemy każdą oferte

Wszystkie zyski z serwera szły by dla inwestora

:)

EXPION CRAFT

REAKTYWACJA

Witajcie

Serwer ExpionCraft jak pamiętacie miał wiele wzlotów i upadków

lecz teraz wracamy jako serwer survival

już z tylko dwoma adminów

Na serwerze panuje tera nowy ład i porządek

w dodatku dajemy wam możliwość zakładania frakcji zupełnie za

FREE

W dodatku ściągamy już na zawsze Whitelist

Dodatkowe info o serwerze

Potwory: ON

Zwierzęta: ON

TNT: OFF

LWC: ON

Rekrutacja na moderatorów OFF

Rejestracja Komendą /register [hasło] [powtórz hasło]

np /register 123 123

IP Serwera

94.23.95.219:25566

IP TS3:

t3.squarecraft.pl

:Pluginy:

GroupMenager

WorldEdit

WorldSaver

Permissions

NoCheat

LWC

WorldGuard

Essentials

AurhMe

ChestShop

Factions

Administacja:

H@

Glinczer

Admin:

Arkowy89

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwa ogarnięty H@ i Admin, są oni bardzo mili dla graczy zawsze pomogą i można z nimi normalnie porozmawiać nie sa żadnymi bufonami.

Serwer bardzo mi się podoba zoste tu na dłłuuugggooo

Opublikowano

Według mnie na survivalu nie powinno być LWC jest to juz przesada poniewaz survival to przetrwanie a tak to postawisz sobie skrzynke wladujesz all eQ wpiszesz /cprivate i nikt cie nie okradnie. Według mnie LWC powinno zostac usuniete, serwer tylko na tym skorzysta.

Opublikowano

Witam.

Mam problem z zarejestrowaniem sie.Gdy pisze /register np. papa papa i mi pisze You have exceded the max number of regiristiaton for your account.Nigdy nie bylem na tym serverze.Prosilbym o usuniecie pliku auths w pluginie authme.Bardzo bylbym wdzieczny za dokonanie tego czynu,poniewaz chce zagrac na tym serverze a nie moge.

Pozdrawiam

Zapraszam na Server

IP : s8.mineserv.eu:55001

Opublikowano

Witam.

Mam problem z zarejestrowaniem sie.Gdy pisze /register np. papa papa i mi pisze You have exceded the max number of regiristiaton for your account.Nigdy nie bylem na tym serverze.Prosilbym o usuniecie pliku auths w pluginie authme.Bardzo bylbym wdzieczny za dokonanie tego czynu,poniewaz chce zagrac na tym serverze a nie moge.

Pozdrawiam

Ponieważ już masz konto podpisane pod te IP. Zapora przed multikontami :)

Jedno IP= Jedno konto na serwerze...

czemu mi nie działa?

Serwer działa...proszę o zrobienie update minecrafta...

76561198049396066.png
Opublikowano

witam mam problem z zarejestrowaniem ponieważ gra mój brat na serwerze i nie mogę zrobić 2 konta a podoba mi się ten serwer i chcę na nim zagrać nawet jak zmieniam ip do nie da rady się zarejestrować

Opublikowano

Wchodzę na serwer wszystko ładnie pięknie i tak o wpisuję komede /lwc no i po ch** lwc na serwerze survival+frakcję komędy lwc ?? nawed jak podbijesz teren to nie będziesz mógł go obrobić z skrzyń serwer jak z Dup*.

Nie poleca a i w dodatku itemy znikają nie polecam .

Tuor
Chunjo

Sura-WP
Trudny

09350491600558213991.jpg

Opublikowano

Dobra zara zrobie ankiete dam czas na schowanie skrzyń jeśli więcej osób będzie za usunięciem to pozbędę sie lwc z serwa

Opublikowano

ok thx zarejestorwałem sie a jeśli chodzi o lwc to zle zrobiłeś usuwając bo teraz to każdy będzie każdemu kradł i to nie jest zbyt piękne było dobrze z lwc bo teraz nawet w gildi ktos może kraść innemu członkowi gildi :/ nie musiał usuwać lwc tylko mogles zmnienic troche nazwe bez tego surwiwal i było by lepjej to że kilku gosciom nie podoba sie to niech idą na inny surwiwal i tam grają

Opublikowano

ja popieram swirusa dobrze mówi teraz każdy będzie kradł i rozwalał chatki innym. Mało to serwerów surwiwal i z tego ma być też surwiwal do dupy powiem tylko tyle tym 3 gościom co się nie podoba to niech idą na inny serwer :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...