Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania]KW Patch

Gość Yuki997

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Yuki997
Opublikowano

Siemka pewnie jak większość graczy słyszała wchodzi KW-2 ! I mam pytanie czy ktoś wie kiedy? i jak bedzie z czolgami typu KW-1S i KW-3? dalej z KW ? czy Jak??? I jeszcze jedno pytanie juz nie odnoszące sie do Patchu...

Które działko polecacie do szybkiego zarabiania EXP'a? Posiadam 107 Jestem zadowolony mój kill streak 9 ale nie wiem jak z 152 czekam na wasze podpowiedzi..

Opublikowano

Jeżeli chodzi o to jak będzie z kolejnymi czołgami to masz tu drzewko http://worldoftanks.eu/dcont/fb/media/art/tank_trees/ussr__full_eu.jpg , ale jest taki problem, że podobno jest ono przestarzałe jeżeli chodzi o KW. KW-2 ma być tieru VI, a na drzewku jest tieru V, jednak jak będzie dalej z kolejnymi czołgami to możesz mniej więcej zobaczyć.

Co do działa to 107 mm jest najlepsze, ponieważ 152 mm jest od niego lepsze tylko w bitwach gdzie są IX tiery. W całej reszcie bitew gdzie 107 mm się przebija 152 mm jest za wolne.

Opublikowano

Po patchu 7.3 ma być jakoś tak, że KW-1 zostanie w V, KW-2 będzie w VI, a KW-3 w VII. Jeśli się mylę to mnie poprawcie, ale takie są moje przypuszczenia.

Wybierz 107mm. Od czasu jak osłabili amunicję he granie 152 jest mnie efektywne, bo zadajesz o wiele mniej obrażeń wysoko opancerzonym przeciwnikom... ;/

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Dokładnie, dawniej nie raz mocniej od tieru równemu celowi się wbijało, teraz często dmg wypada jak w 107 nawet.

Gość Yuki997
Opublikowano

OK ale jak każdy już rozpowiada ze posiadacz KW-1 dostanie KW-2 Czy to prawda?

Opublikowano

Teraz masz z pierwszą wierzą KW-1 z drugą KW-2 pod nazwą KW, po patchu otrzymasz oba. Słyszałem też plotkę że trzeba mieć odkrytą lodówkę żeby KW-2 dostać.

Gość Yuki997
Opublikowano

Ja już mam lodówke więc sie nie obawiam heh :P A wiecie kiedy Update przyjdzie?? ;P

@Seba Raport

Gość Yuki997
Opublikowano

Odpisze Ktoś? (Minęło 24H ) ref

Opublikowano

Odpisze Ktoś? (Minęło 24H ) ref

Nikt Ci nie poda dokładnej daty wprowadzenia patcha o numerku 7.3. Ba, nawet na razie nikt ci nie poda dokładnej daty wprowadzenia patcha 7.2, czekaj cierpliwie, WG lubi, a nawet kocha opóźniać swe terminy o nawet kilka miesięcy, może do czerwca wprowadzą 7.3..

Nie obrażę się, jeżeli dostanę plusa;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...