Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MyMetropoly] - [Dedyk 24/7] - [FB + RP] Metropolia wzywa!

RafaelPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga! Już dzisiaj serwer przechodzi na 1.2.3

Serwer jest właśnie przenoszony White-List włączona.

22891574911536769150.png

54605176257777704204.png

- f15.owncraft.pl:25008 -

- FreeBuild + RolePlay -

00934950556397975378.png

- Serwer Non-Premium -

- Ogarnięta Administracja -

- Świetna zabawa -

- Wiele zadań i celi -

- Kilka światów -

- Profesjonalne metro -

- Świetne budowle -

- Bukkit pod 1.1 -

- Wełnista mania! -

65462342548085624434.png

IP: 213.189.44.46

Hasło: ZSE

80067642556248801816.png

Zapraszamy Serdecznie.

:)

Opublikowano

Ładny spawn, metro zamknięte :( Ale przyznaje architekci mają talent i to ostry... Mało takich serwerów. I dlatego serdecznie polecam!

Opublikowano

Planujecie wprowadzenie nowych itemków(industrial/buildcraft/redstone power bądź inne)?

Istnieje/będzie istniał system VIP? (chodzi o to by serwer nie padł zbyt szybko)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

WarAngel - Miło że pytasz. A więc tak:

Planujecie wprowadzenie nowych itemków(industrial/buildcraft/redstone power bądź inne)?

To nie są pluginy a modyfikacje wprowadzenie ich na serwer spowodowało by małe zainteresowanie gdyż komu chce się instalować mody. Tak zwanego Klienta.

VIP - Ranga istnieje. Obecnie serwer ma 3 dni a mamy 1 :]

Opublikowano

Widzę dobrą kontynuację dawniej fajnego MineMetropoly, które obecnie jest w rozsypce.

Z przyjemnością wbiję czasem zobaczyć.

Rozumiem, że Dizel i parę osób z MM też tam zobaczę?

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Otlet jak miło :] Znaczy ... Wbiłem zobaczyć serwer, potem złożyłem podanie, następnie dostałem Moda. Rozkręciło się... Zaprosiłem Dizla i tak się potoczyło, zbudowaliśmy mape i doszło do MyMetropoly! :]

Opublikowano

Powiem tak na serwerze grałem te pare dni. Na początku admin zajmował się tylko jakimiś tam budowlami a nic go nie interesował serwer/gracze. Na pierwszą działke gracz musi zarabiać w kopalni przez około 1h ponieważ niema Jobs a jedynie co można zrobić to sprzedawać stacki itemków po niskiej cenie. Są także plusy admin jest dość często online i razem z kolegami zbudował bardzo dobrą mape z ciekawymi budowlami. Ciężko się jest połapać na spawnie jak dlamnie powinna być jedna duża tablica z regulaminami a nie pięc.

Plusy:

- Ładne budowle

- Ładnie przygotowane działki

- Kultura graczy

- Miła administracja

Minusy:

- Zła cena itemków w surowcowej

- Ciężko sie na spawnie połapać

- Mało warpów/teleportów

- Mała ilość graczy

- Hosting

Moja ocena na ten serwer to 4/10

Pozdrawiam Profesjonalnyy

Nie reklamujemy serwerów w sygnaturach. Do tego celu służą odpowiednie działy na forum.

Opublikowano

jestjuz serwer na 1.2.3???

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Profesjonalny ok :] To jest twoje zdaniem, nie każdy jest taki doskonały (a nie ma takiej osoby) Do minusów wyjaśnienia:

Minusy:

- Zła cena itemków w surowcowej - Od poczatku pisalismy ze robimy serwer caly czas, naszym zdaniem jobs'y to najgorszy plugin jaki kolwiek powstal, jest tam tyle bagów że trudno zliczyć.

- Ciężko sie na spawnie połapać - Na naszej stronie jest wszystko, regulamin, poradnik itd. Wystarczy chcieć

.

- Mało warpów/teleportów - Nie oszukujmy się serwer ma około pół tygodnia, nie wymagasz za wiele?

- Mała ilość graczy - Eh... to samo... jest to też spowodowane 1.1 :] Ale dzisiaj już 1.2.3

- Hosting - Co masz do hostingu jest dobry, wszystko działa. Czasami są bugi spowodowane masą pluginów i błędem IConomy - Autor sam wspominał iż /money top crashuje serwer. (Nasz błąd)

Serwer na 1.2.3 - Jest właśnie w pracy.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/572391-mymetropoly-dedyk-247-metropolia-wzywa/

cls.

Pospamuj jeszcze trochę a perma wyłapiesz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...