Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Jak dostać 100k po starcie gry

ZerV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

wielu z Was popełnia pewien błąd i narzeka na brak pieniędzy. Zamiast zrobić kilka podstawowych rzeczy, odrazu leci grać, dlatego kiedy zalogujemy się do gry napaleni jak Kuna w jarzębinie, klikamy co tylko popadnie tylko opanowujemy emocje i podniecenie które występuje po zalogowniu się do Brick-Force.

W lewym górnym rogu znajduje się taki znaczek przypominający kopyto psa, klikamy to aby zacząć samouczek.

243qlg9.jpg

Pojawiamy się na jakiejś różowej lini, i w lewym górnym rogu pokazuje nam się informacja jak się poruszać, są to potrzebne informacje żeby wiedzieć jak się prouszać, bo tu trzeba się poruszać.

15ex1k8.jpg

Kierujemy się prosto wzdłóż tej rózowej lini, a następnie wchodzimy w klucz który lata? I wten sposób go podnosimy, następnie eliminujemy Cel.

2vxlgg2.jpg

Biegniemy dalej po lini aż dobiegniemy do murku który trzeba przeskoczyć. Jak ktoś nie wie wie jak się skacze to za skok odpowiada [sPACJA] = ) Dobiegamy do murku, i podnosimy M4 którym niszczymy cel.

o559o7.jpg

Biegniemy dalej po lini aż dobiegniemy do granata, którego podnosimy i niszczymy nim Cel. Są 2 sposoby (Chyba)

1. Jednym granatem niszczymy scianę ze szkła, a 2-gim Cel

2. Rzucamy granatem nad scianą ze szkła.

28vbypt.jpg

Po zniszczeniu Celu udajemy się wzdłóż lini wybiegamy po schodach, lub jak kto woli wyskakujemy po wybudowanych obok klocuszkach, podnosimy Sniperke i niszczymy Cel.

9pyvk4.jpg

W ten sposób zdobywamy po 100 tysięcy każdych możliwych punktów. Większość pewnie to zrobiła ale dla tych którzy nie są mniej kumaci, wytłumaczyłem bardzo dokładnie chociaż dało się bardziej, ale nie wierze że na świecie żyją aż tacy debile.

Zapraszam do dyskusji.

Pozdrawiam ZerV

(Pamiętaj, "Lubie To" to dla Ciebie jedno kliknięcie, dla mnie wielka motywacja.)

Sygnatura.

Opublikowano

@up

Mimo wszystko, ludzie tego nie robią a potem o to by im broń kupić proszą.

Sygnatura.

Opublikowano

Dobry TuT gdyby nie to to bym za cholerę nie włączył samouczka. ;) Tak to coś sianka wpadło. ;) GZ. ;)

@Edit

Dałbym lajka, ale limit. :( Dam jak będę miał. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Nikt jeszcze nie zauważył błędu w nazwie tematu, powinno być "Wziąć".

Jak może jakiś Mod to niech to edytuje

Sygnatura.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

To już chyba nie działa, bo ja 2 dni temu za zrobienie samouczka dostałem 10k punktów i 10k brickpunktów, podstawowe eq i nic więcej.

sygnad.png

Opublikowano

to jest już nieaktualne gdyż po becie nie dostaje się już 100k a 10k tak jak kolega wyżej powiedział

Opublikowano

A ja to zrobiłem samouczek, lubię lookać samouczki ale nie zwróciłem uwagi na punkty cy coś dostałem czy nie xD

1308908520-U361982.jpg
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...