Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAJEBISTE drzwi

xmat333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śiema. Mam prośbę. Jak zrobić w mc 1.2.2 drzwi podwójne żelazne z jednej strony otwierane płytką naciskową a z drugiej wajchą?

Proszę o linki z światami.

Opublikowano

@up

Dlaczego ? Przeklinanie jest dozwolone :) No chyba że za temat nie informujący o treści... to tak.

@topic

Jezu, stawiasz drzwi w podwójnej ścianie, z jednej strony na ścianie stawiasz wajche a z drugiej strony stawiasz płytkę naciskowa na ziemi :P Jak to jest dla cb za trudne to nie graj w minecrafta ..... bo w wymaganiach minimalnych jest podane IQ: 120 lub lepsze.

Opublikowano

Jak i @up

Nie widzę problemu. @xmat333 : chyba wiesz że na jednym klocku nie można postawić dwóch bloków, ani drzwi ani pochodni, ani drzew prawda?

JAk mówiłem, nie widzę problemu i zgadzam się z @up: Min. 120 IQ bo jak mniej to takie problemy potem są :)

Pozdrawiam

35cpqa0.png

Made by cimky in paint :)

Opublikowano

Z_ _ _ _ _ _ _ _ _ to nie przekleństwo ( :O nie znam się o.O ) a po drugie to ma wyglądać tak, no nie wiem no żeby podwójne drzwi z jednej strony były na płytki a z drugiej na guzik.

Opublikowano

Może i "zajebiste" to nie przekleństwo, ale dbajmy o kulturę języka.. Czy nie można było zastosować słowa "fajne" lub "ciekawe" ?

Mimo to, nie wiem na czym polega problem.. Na tym, że z jednej stony ustawiasz płytkę a z drugiej dźwignię ? ^.-

Opublikowano

Miej więcej. Szerokość 3 i z jednej guzik a z drugiej płytka ale ten problem rozwiązałem i sobie zrobiłem. A wracając do ZA... moim zdaniem ok. dla jednych to przekleństwo a dla drugich zwykły kolokwializm.

PROPONUJE zamknąć temat

PS. Dla Piotra54. Nie znasz się. Robię sobie skrzynie otwierane na szyfr i inne dla ciebie za skomplikowane rzeczy. No i co. ŻAL mi Cie!!!

Opublikowano

Xmat : zajebiste to przekleństwo. Poczytaj w necie. Z praindoeuropejskiego znaczy tyle co bić - zajebiste - jebiste - bezokolicznik : jebać . Dalej chyba tłumaczuć nie muszę.

35cpqa0.png

Made by cimky in paint :)

Opublikowano

Miej więcej. Szerokość 3 i z jednej guzik a z drugiej płytka ale ten problem rozwiązałem i sobie zrobiłem. A wracając do ZA... moim zdaniem ok. dla jednych to przekleństwo a dla drugich zwykły kolokwializm.

PROPONUJE zamknąć temat

PS. Dla Piotra54. Nie znasz się. Robię sobie skrzynie otwierane na szyfr i inne dla ciebie za skomplikowane rzeczy. No i co. ŻAL mi Cie!!!

post bez sensu !!!! jak robisz skrzynie na szyft to takich bajecznie łatwych dźwiczek nie zrobisz ? GENIUSZ poprostu

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

Po 1 nie da się czegoś takiego zrobić no chyba że jakiś dobry redstoniarz, można z 2 ale trzeba te gówna z redstonu podprowadzić

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...