Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konto

hugo-DO&SF-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jak wiadomo DO spada na psy i koty a na mapkach (przynajmniej na ge7) nie ma nic do roboty... Chwilowo jestem na 5-3 na wrotka zbieram ale w tym tępie uzbieram za rok :| DK nudne "wyloty" na bociarzy (nic innego tam nie znajde) też już sa nudne tylko leonki można zestrzelić reszta to bot4ever z topki i nie tylko. Me pytanie brzmi co robić żeby sie nie nudzic?:D

Opublikowano

Sprzedać all wypo i zrobić z tego filmik :) ( sprawdzone )

Opublikowano

I , ew. może sprzedać konto i poświęcić się hobby swojemu(np. moim jest kolekcjonowanie lego)

II , bocić cały tydzień i grać samemu tylko w sobotę i niedzielę w godzinach wieczornych.

Opublikowano

Heh... też gram na ge7!

Jedyna rozrywka to bić BB na 3-2 reszta to botki FE albo pchełki -.-

W ogole jaki masz nick ?

Opublikowano

Gram~Sam :D fajnie się grało do puki Fe nie zrobiłem a że server tani konto od kumpla dostałem troche policytować to grałem a jedyną frajdą tam to w/w kolega chociaż BB to i tak cud jak same leony latają :D sprzedać czy ja wiem zobacze

@nortonek

Nie przystosuje się do rady brak jednego czynnika brak kolegów wole działać w samotności :) a piwo i wódka mi się już znodziło więc jedynie co to bym kupił kolejne konto na pl1 z koxami by się napierniczał

@noobek

Nie miał bym z tego użytku większego niż oglądalność na YT :P

coming a za ile sprzedałeś?

Opublikowano

@2up wole sprzedać :P

Ale support na tym poziomie , nic ci zrobić nie może , także porobienie sobie z nich jaj z powodu nudy - Bezcenne(zapłać kartą master card :E)

Opublikowano

rozdaj wszystkie konta Zulkom burym i zamieszkaj pod schodami.

@ew kup yamato i lec na wroga mape

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...