Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]S51

miki772

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jakie są wasze opinie na temat gry tą artą? Opłaca się ją wyexpić?

2. Ile mniej więcej zarabia w słabym meczu (z odliczeniem kosztów napraw i amunicji)

Dzięki

Opublikowano

Jeżeli chcesz zrobić drzewko ruskich art- opłaca się wyexpić, droga przez tiery 1-6 ruskich art to prawdziwa mordęga.

Gra na S51 na stockowym dziale to również mordęga, na tej armacie nic nie zarobisz, za to dużo nerwów stracisz, polecam meliskę. Za to 2 armata to już cud, miód i malinki ;) Jak ładnie trafisz, potrafi IS-3 na strzała zdjąć, a i zarobki są ładne. Trzeba mieć niebywały talent, aby wyjść na - przy tej arcie, nawet, jeżeli jakiś chińczyk Cię ubije na początku bitwy. Ja poświęciłem niemal miesiąc na expienie na tą artę i nie żałuję.

Nie obrażę się, jeżeli dostanę plusa;)

Opublikowano

Tak zedek, nawet nie planuje grac na stockowym =P Myślałem żeby sobie na innym czołgu free expa za golda zrobić. Więc zobaczymy.

Opublikowano

Ja nie narzekam. Mam ten pojazd z 203 mm armatą i sprawuje się znakomicie. Co prawda ma kilka minusów: na pierwszym dziale mało expa, na 203 mm podczas przeładowania można iść się wysikać, zjeść pograć w inną grę i mamy pocisk. Ale są i plusy. Przeciwpancernym pociskiem można zdjąć na strzała King Tigera z pełnym HP. Odłamki zabierają WSZYSTKIEMU od 500 hp do 900. Osobiście bardzo polecam ten pojazd.

Opublikowano

Co prawda ma kilka minusów: na pierwszym dziale mało expa, na 203 mm podczas przeładowania można iść się wysikać, zjeść pograć w inną grę i mamy pocisk.

To mi akurat nie przeszkadza, bo gram KW z 152mm =D

Opublikowano

ta ale 152 do 203 to cudo xD na przeladowanie 152 potrzebujesz 21sec bez dopalacza a u 203 potrzebujesz 40sec bez doplaczacza oczywisce z zaloga na 100% :)

THE RAT

Landkreuzer17.jpg?t=1238937426

Opublikowano

Witam Jedyny mankament S-51 to kąt działa jest mizerny. I do tego dosyć mało pocisków (miałem takie sytuacje że brakowało mi pocisków).

sig2@500147286-Masin@eu@4@0@11111111111111@1111111111111@01101@pl@0.png

Opublikowano

S-51 ma bardzo niski współczynnik ukrycia, często grając t-50-2 najpierw widzę samotną artę dopiero później ochronę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...