Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rosja 2

Evil95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Firma MMO

ceny? nie mam pojęcia. mało osób gra. a CI co grają to fullki w 99% :)

Hmm powiem tak, na golca dawałem 40 mln (ostatnie sekundy przebijali mnie), 69, 80 mln . ale to chyba przebijali mnie dla tego że mam "polski nicj" + złego farta ;) (przebijali mnie ludzie z topki) ostateniecznie mój goliath stał 166.666.666 kredek ;)

Natomiast napędy kupuje po 1mln. osłony/lasery/irysy nie mam pojęcia bo jestem za słaby ;) najpierw chce wbić 12 lvl, potem odrazu wbije 21 lvl a potem wrota i wyposażenie ;) Maggocik też obiecał że będze grać ;) ale dopiero za miesiąc jak wbije 19 lvl :)

powiem wam że tutaj chociaż normalne jest dmg :D nieraz ubił mnie generał, i nie dostałem DUŻEJ laswy :) 100tyś nawet nie przekroczyło ;] można grać

jeżeli chodzi o ludzi, to jakoś nikt mi nie ukradł aliena, nie czekał aż padne, kilka razy jak biłem boss lordakium to flaksy odlatywały ode mnie :) lub poprostu dawałem grupe dla FE i lataliśmy kilka h na bosach.

Opublikowano

Nigdy nie rosja - serwer bugerów , cziterów , same botki - caly czas all lud na sepromie(wkońcu łatwo go sb. dodac np. + 59k)

Opublikowano

Nigdy nie rosja - serwer bugerów , cziterów , same botki - caly czas all lud na sepromie(wkońcu łatwo go sb. dodac np. + 59k)

1. Na pvp zdażyło mi się tylko JEDEN raz gdy dostałem dmg zza ekranu :) a długo tam zbieram boxy.

2. powiedz mi gdzie nie ma czierów ? wole grać z nimi i z nimi żyć by samemu wiedzieć o bugach

3. botki ? no co ty nie powiesz... TYLKO MAPY X-2 są oblegane przez boty, na 1-5 masz w chuj boxów i nikt nie zbiera, a eic/vru prawie tam nie ma.

4. jakoś nie dostałem dmg większego niż 59 k z x4 nawet.

a co do tego jacy tam ludzie grają to wejdz i zobacz, na serwerze nie miałem ani 1 laga a sam gram bez bota od 24h (tyle wylatane).

a co do bugów i botów ... ja pierdole tumanie zobacz na jakim forum siedzisz...

edit. sam na bocie dopierdalasz., na programach ale na rosji to nie zagra...

CO do teog że na rosji sami cziterzy co robią boty itp. bo to prawda że są programy z rosjii... ale 99% z nich jak i 100% z nich nie gra na serwerze Rosja 2, dlaczego ? bo to stary serwer. wszyscy zapewne co dostali bana grają na rosja 6 5 4 3 2 1 więc wybór duży. na każdym serwerze są wyjątki... ale mając na oku serwer polski i rosyjski wezme rosyjski. czemu ? w rosji nie ma złodzieji na mapach :) serio nie ma. + 0 lagow na serwerze. i mało osób nawet lata co jest dobre ;d + godzina taka sama jak w polsce

Ci co zechcą grać to zechcą.

a pierdolenie że nie bo nie mam np PD ... śmieszne 20-22 lvl można nabic w miesiąc bez wydania ani 1 zł ... (tak to jest rosja, tam wszystko jest mozliwe :) ) a wypo z flaxów... enjoy

aaaa i latając na fake koncie od kilku dni ( 0 pd) nie dostałem ani 1 captcha kodu. zastanawiam się czy to wgl jest na rosyjskich serwerach^^ a nie no sroy, na początku dostałem za 1 boxem, a odtamtąd ... nabiłem 30 tys uri i nic

cpu skokowe na 1-1 za 100.000 :)

Opublikowano

no to chodź :) jedyna bariera by tam grać to język... ale ja znam wszystko na pamięć :D

ps. można jakoś zmienić język ? bo mi czasem po angielsku pisze tam ;)

Opublikowano

Ja bym mogl sprobować zagrać ma tym serwie ; ) , Wiesz na start 9 flaxow ;d powbijam po 6 lvl i sobie je sprzedam charlesem ; D.

Bo net 16 mb robi swoje ;)

Symetryczny masz , że z taką ostrą sugestią wjeżdżasz ? Bo ja mam net 15mb download , 512upload i nic ne zdziałam . Tu nie chodzi o download, tylko o upload.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...