Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sugestia

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Geoning jest super ;)?

• Tak
      13
    • Nie.
      6
  2. 2. Czy RMCF jest super :)?

• Tak.
      14
    • Nie.
      5
  3. 3. Czy kierzek jest super ;) ?

• Tak.
      13
    • Nie.
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rowniez na tak. Kto sie tematem bawi i zamyka go?

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Kosmetyka lol.

Co ma piernik do wiatraka? jeden chuj czy usuwasz cyfrę czy jedną litere, sprawiedliwość to sprawiedliwość jasno jest napisane ze tylko za pośrednictwem golda można zmienić.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Co do zmiany nicku jestem również na tak, to samo tyczy się Menester, ponieważ dziś mu także zmieniono nick bez posiadania nagrody Gold Member. Co do nagród RMCF to troszkę nie fair, wobec innych, ponieważ żeby je zyskać trzeba się postarać, a nie napisać na PW i je dostajemy za darmo(chyba że o czymś nie wiemy).

Opublikowano

Bez przesady, globale zapierdalają , więc coś im się w końcu należy za prace...

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Co do zmiany nicku jestem również na tak, to samo tyczy się Menester, ponieważ dziś mu także zmieniono nick bez posiadania nagrody Gold Member. Co do nagród RMCF to troszkę nie fair, wobec innych, ponieważ żeby je zyskać trzeba się postarać, a nie napisać na PW i je dostajemy za darmo(chyba że o czymś nie wiemy).

Marselo wygral konkurs ;<

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

"Marselo wygral konkurs ;<"

Nie marselo tylko Menestero. :)

A co do zmiany nicku, to jest neutralny. Wczoraj prosiłem o usunięcie mi tylko * z nicku i zostałem odrzucony, tzn. nie zaakceptowal.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Bez przesady, globale zapierdalają , więc coś im się w końcu należy za prace...

Jedyne co się należy to czerpanie z tego przyjemności i zyskiwanie doświadczenia...

Opublikowano

Kiki robić matematyczkę ? Źle mi się kojarzy.

Zmiana nicku...

Co prawda to Polska i są równi i równiejsi, ale co regulamin to regulamin. Wszyscy powinni być traktowani tak samo, jest ustalone że nick można zmienić tylko jak posiada się Gold Membera i tak powinno zostać. Już widać skutki, zaczyna się przedszkole:

- On ma zmienione, to dlaczego ja nie mogę ?

W mojej ocenie nie powinno się naginać zasad dla ładnych oczu, narażając się na właśnie takie tematy.

Opublikowano

RMCF dostał nagordy w 3 minuty za nic. Kiki na takie 3 nagrody charował długie miesiące. Gdzie tu sprawiedliwość.

Nick zmieniony miał mieć tylko gold. Kierzek golda nie ma. kpina.

Ub dla endymiona również. Czym zawinił?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...