Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft pułapka: jednostronne przejście

d'emploi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Film przedstawia jak wykonać przejście, przez które da się wejść tylko jedną stroną. zachęcam do oceniani, komentowania filmu i subskrybowania mojego kanału youtube, ponieważ w przyszłości pojawi się więcej takich materiałów.

Opublikowano

Tak, ale dlatego ten trick używa się na cuboidach, gdzie zewnętrzna ściana jest pokryta tabliczkami, by nie dało się postawić tam bloka.

Dziękuję, że o tym wspomniałeś.

Opublikowano

Da się Wyjść na Cubie :D Wystarczy pchać sięmocna i niszczyc klocek nad głową zniknie ale pojawi sie na nowo bo cub ale wyjdziesz :D

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

Dlatego polecam albo nie robić sufity tylko długie ściany, albo postawić na klockach tabliczki.

Jak ja kiedyś to zrobiłem to przez kilka godzin wykrywałem błędy do momentu, gdzie nie dało się obejść tej pułapki.

Pozdrawiam i dziękuje za komentarz!

Opublikowano

Dobre przydtna płapka na serverach hard core.

Jeżeli znasz więcej takich pułapek to nam je pokaż.Mi się przydadzą na servie który tworzę żeby wkurzać ludzi.:D

Opublikowano

Dobre przydtna płapka na serverach hard core.

Jeżeli znasz więcej takich pułapek to nam je pokaż.Mi się przydadzą na servie który tworzę żeby wkurzać ludzi. :D

Jak chcesz więcej to odwiedź mój kanał na yt

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...