Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ladowarka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale temat... Ale dobra no... Pożycz od kogoś w szkole, poszukaj czy ktoś ma taką, a jak nie to musowo komp lub musisz bulić :D Albo... końcówkę od ładowarki utnij i kabelki do bateri przyklej na taśme czy coś w tym stylu... kolega tak robił, ale dokładnie szczegółów nie znam.

3t6EGVz.png

Opublikowano

Ehh używaną ładowarkę kupisz po 10-15 zł... Więc pomyśl o tym

wlasnie takie trole jak ty mnie wkurwiaja jak nieumisz czytac to kup cwiczenia czytanie ze zrozumieniem

@ jakim powiedz mi jaka bateria i w ile mi naladuje 100% ;>

Opublikowano

wlasnie takie trole jak ty mnie wkurwiaja jak nieumisz czytac to kup cwiczenia czytanie ze zrozumieniem

@ jakim powiedz mi jaka bateria i w ile mi naladuje 100% ;>

Ehh wiem, że napisałeś nie chcesz kupować... Ale po co się bawić? Lepiej kupić używaną lub wziąć od kumpla...

Opublikowano

Ładowarka na USB (taka jakby przejściówka)

Kosztuje 5zł (np. Vobis) - wkładasz do niej kabel USB i podłączasz do kontaktu

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Ładowarka na USB (taka jakby przejściówka)

Kosztuje 5zł (np. Vobis) - wkładasz do niej kabel USB i podłączasz do kontaktu

japierdole nieumisz czytac ? kupno nowej nie wchodzi w gre ...mam zbyt malo kasy

szkoda mi 30 gr na gume

Opublikowano

Jak Ci szkoda 5 zł tumanie to napisz że Ci szkoda tyle i tyle a nie klniesz na ludzi którzy chcą Ci pomóc.

Nie chce mi się szukać ładowarki Mamy od tego gówna wildfire s ... więc jak przypuszczam końcówka jest tak jak przy Samsungach itp.

Musisz znaleźć taką końcówkę i odciąć ją, szukasz inną ładowarkę też odcinasz końcówkę i łączysz z ładowarką po przesz taśmę izolacyjną... słaba prowizorka ale działa.

Innego kurwa sposobu NIE MA , jeśli Ci szkoda 5 zł na ładowarkę na USB to mnie huj to interesuje ... mogłeś szanować...

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Jak Ci szkoda 5 zł tumanie to napisz że Ci szkoda tyle i tyle a nie klniesz na ludzi którzy chcą Ci pomóc.

Nie chce mi się szukać ładowarki Mamy od tego gówna wildfire s ... więc jak przypuszczam końcówka jest tak jak przy Samsungach itp.

Musisz znaleźć taką końcówkę i odciąć ją, szukasz inną ładowarkę też odcinasz końcówkę i łączysz z ładowarką po przesz taśmę izolacyjną... słaba prowizorka ale działa.

Innego kurwa sposobu NIE MA , jeśli Ci szkoda 5 zł na ładowarkę na USB to mnie huj to interesuje ... mogłeś szanować...

Nie zadziała inna rezystancja na wyjściu. Pozatym on jest za tępy żeby takie coś wykonać. Oczekuje chyba że ktoś mu za darmo wyśle tą ładowarkę.

Opublikowano

UP, nie wiem właśnie czy będzie działało... ale gdy się w to bawiłem na np. SE K505i i starszych modelach to działało.

Właśnie nie wiem na co ten temat, jeśli szkoda mu 30 gr na gumę to co on chce ?

@ ew. baterię położyć żeby słońce przypiekało ją, maks 5 min zdziała :P

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...