Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ulepszanie przedmiotów (Wyrzutnia rakiet)

Syf11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są obliczone koszta/profity ulepszen laserow/tarcz . Nie moge znalezc tabeleczki z wyrzutnia rakiet. Oplaca sie ulepszac? :)

Opublikowano

nie . nie opłaca się ulepszać.. co Ci da 6,4% więcej ? to jest praktycznie nic.. rozumiem jak byś chciał ulepszać 15-39lf4.. to już rozumiem.. ale pojedynczej rzeczy takiej jak wyrzutnia rakiet nie opłaca się ulepszać.. takie jest moje zdanie. liczę na lik'a ^^

Opublikowano

na pewno się nie opłaca najlepiej ulepszać lf4 a potem inne pierdoły ulepszanie wyrzutni za wiele ci nie da

Fifa 14 :D

Opublikowano

Najpierw ulepszaj drony, następnie L4, potem możesz wyrzutnie by mocniej bić z Uberków, następnie 15 osłon, tyle co na czołga by mieć więcej osłony w klasycznej konfidze. Tyle :D

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

Drony ulepszone na 16 levelu, z założonymi w nie osłonkami i sepromem dadzą nam ponad milion osłony, dwie takie konfy są idealne na bota.

Opublikowano

Drony ulepszone na 16 levelu, z założonymi w nie osłonkami i sepromem dadzą nam ponad milion osłony, dwie takie konfy są idealne na bota.

Teraz po tej aktualizacji też tyle będzie?

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Teraz po tej aktualizacji też tyle będzie?

raczej już tyle nie będzie -.- BP jest do wszystkiego zdolne. naciągają ludzi aby ulepszali drony bo daje dużo osłony a potem wymyślają , że pomylili się przy wyliczaniu. a i tak jest wartość osłony zaniżona o 100tys... no coment
Opublikowano

Za ukończenie epsilonu( za pierwsze wrota masz 100% szans, za reszte jest trudno) i z pirackich skrzyń(potrzeba klucza za 1,5k uri na otworzenie jednej skrzyni)

Opublikowano

No jak sie zapalasz na dużo boxow na raz to 200 skrzyn. Ja 500 skrzyn podczas eventu i przy 5 trafiłem a potem kolejne 495 bez. A pare razy za pierwszym razem pojedynczy BOX.

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...