Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] spowolniony minecraft

konradosss42pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie słaby komp. Ja mam 2GB ramu i 120GB miejsca na dychu i mam podobnie, więc wiesz ;] Polecam ci ściągnąć OPTIFINE (Niestety nie ma na 1.2)

66eb38086e948ce3a16d3cf66d6abc1c.jpg

Kliknij na sygnaturę!

Opublikowano

Mam dobry komputer ma 2 GB ramu karte graficzną , wszystko działa bardzo dobrze i szybko ale po tych 5 minutach poprostu nieda sie prawie nic zrobić :(

Dobry komputer z 2GB ramu to byś musiał mieć na dychu miejsca gdzieś 800GB, żeby dobrze chodził...

Kliknij na sygnaturę!

Opublikowano

Sciagnij

1. Minecrafta 1.1 (Chyba ze chcesz 1.2)

2. Sciagnij OPITFINE (Jest Tylko Na 1.1)

3.Sesteam Advence Care 5

4.Game Booster 3 (Przyspiesza kazdą gre) GDzy Go Uruchomisz Wklej do Niego Ikonke Gry :) I Przyspieszy Ci Ta Wybraną Gre :)

Daj '' Lubie To ! ''

Proszę O Zrzucenie Ze Mnie Tych %

Opublikowano

MrSkaleton mówie Ci ŻE GDYBYM MIAŁ SŁABEGO KOMPA TO BY MI SZYBKO CHODZIŁO I BYM SIE NIEPYTAŁ ALE MAM DOBREGO I NIEWIEM CO SIE DZIEJE , ROZUMIESZ?!!?!!?

Fumon mam już minecraft 1.2 to pobrać 1.1 czy niech zostanie 1.2 ?

ps .dałem Ci tego lajka :D

Opublikowano

MrSkaleton mówie Ci ŻE GDYBYM MIAŁ SŁABEGO KOMPA TO BY MI SZYBKO CHODZIŁO I BYM SIE NIEPYTAŁ ALE MAM DOBREGO I NIEWIEM CO SIE DZIEJE , ROZUMIESZ?!!?!!?

Fumon mam już minecraft 1.2 to pobrać 1.1 czy niech zostanie 1.2 ?

ps .dałem Ci tego lajka :D

Gdybyś miał słabego kompa to by ci szybko chodziło? Haha :D Dobry komputer nie powoduję lagów w Minecraft po 5 minutach, że się grać nie da ;*

Kliknij na sygnaturę!

Opublikowano

Wiadomo że 1.1 mniej muli :) ale wiadomo... 1.2 ma wiecej tych updatow i wogole :) czyli więcej masz możliwości itp... Daj lika znowu ;d

Opublikowano

Podaj taktowanie procesora... Ja nie mam karty graficznej (jedynie zintegrowana) i nie mam lagów... RAM, gdyby był winowajcą to byś miał co chwilkę CRASH.

Podaj swój procek ile wyciąga

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Gdybyś miał słabego kompa to by ci szybko chodziło? Haha :D Dobry komputer nie powoduję lagów w Minecraft po 5 minutach, że się grać nie da ;*

ALe żal mi cie gdybym miał wolnego kompa to by z początku wolno niechodziło , a mam szybki komp i po 5 minutach zaczyna sie psuć , możliwe że to jest błąd to zapewnie nie ma znaczego bo gdy miałem windowsa XP to wszystko szybko chodziło , gdy zainstalowałem Windowsa 7 to taki błąd sie pojawił , rozumiesz CWANIAKU?
Opublikowano

MASAKRA jak widzę komentarze typu "

Dobry komputer z 2GB ramu to byś musiał mieć na dychu miejsca gdzieś 800GB, żeby dobrze chodził..."

to mi się poprostu śmiać chce żenada poprostu DYSK 800gb bo gra się ścina?procesor lepszy,ram-rozumiem ale dysk?jak mówiłem żenada.

"

Sciągnij:

1. Minecrafta 1.1 (Chyba ze chcesz 1.2)"

Piractwa nie popieram/y

Opublikowano

Cwaniaczku ;) Może Sam Jesteś Piratem ale ja napewno nie :) Mam Oryginala

Konradosss42pl Jeżeli Masz Oryginała to sciągnij Minecraft Version Changer

Daj Like :D

Opublikowano

Ja Kogoś Wyzywam? Ja Spokojnie ale to oni zaczynają a ja im tylko tłumacze

// no i po co ten post ?

Opublikowano

MASAKRA jak widzę komentarze typu "

Dobry komputer z 2GB ramu to byś musiał mieć na dychu miejsca gdzieś 800GB, żeby dobrze chodził..."

to mi się poprostu śmiać chce żenada poprostu DYSK 800gb bo gra się ścina?procesor lepszy,ram-rozumiem ale dysk?jak mówiłem żenada.

"

Sciągnij:

1. Minecrafta 1.1 (Chyba ze chcesz 1.2)"

Piractwa nie popieram/y

Hehe, Miejsce na dysku też spełnia swoją rolę, ale głownie RAM, więc mi tutaj nie pier... jak się nie znasz.

ALe żal mi cie gdybym miał wolnego kompa to by z początku wolno niechodziło , a mam szybki komp i po 5 minutach zaczyna sie psuć , możliwe że to jest błąd to zapewnie nie ma znaczego bo gdy miałem windowsa XP to wszystko szybko chodziło , gdy zainstalowałem Windowsa 7 to taki błąd sie pojawił , rozumiesz CWANIAKU?

Kolego, jak byś miał szybkiego kompa to by Ci się Minecraft nie zacinał po 5 minutach tak, że się grać nie da, więc mi tutaj też nic nie gadaj jak się nie znasz ;]

Zaraz poleci takie coś ''Haha, a ty myślisz, że się znasz?'' Naprawdę, to wszystko jest takie żałosne.

Proszę skończyć wyzwiska i kłótnie, bo źle się to dla was skończy.

Ja mu tylko napisałem, że szybki komputer z 2GB ramu jest taki, jak ma trochę więcej pamięci kompa, bo to jednak też trochę od tego zależy, i on zaczął coś głupiego pisać.

Kliknij na sygnaturę!

Opublikowano

Tutaj nie ma nic co do pamięci... (chyba, że naprawde ma zasyfiony HDD)

Podaj taktowanie procka, bo przy JAVIE to tez się liczy...

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Tutaj nie ma nic co do pamięci... (chyba, że naprawde ma zasyfiony HDD)

Podaj taktowanie procka, bo przy JAVIE to tez się liczy...

Właśnie mi o to chodzi, że jak ma się mało pamięci i zasyfiony to są lagi, dlatego też się liczy ;]

Kliknij na sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...