Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gift code.

kamils152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Poszukuję Gift Code do Minecrafta. Najchętniej kupiłbym na Allegro. Cena do 50 zł. I żeby był zgodny z najnowszą wersją Minecrafta (1.2.3) :)

Będą lajki :)))

Opublikowano

No tak, ale zarabiać trzeba :) Możesz kupić na Allegro, ale nigdy nie ma pewności, że za 2 dni bana nie dostaniesz, albo w ogóle nie będzie działać.

Opublikowano

NA ALLEGRO NIE KUPUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TAM BARDZO CZĘSTO OSZUKUJĄ!

JA Z KOLEGĄ KUPILISMY (KOMENTARZE BYŁY POZYTYWNE) I 50ZŁ W PLECY!

=== Jeśli pomogłem ===

+++ Liczę na Like +++

Gość                
Opublikowano

Ja mam bardzo pewną aukcje na tym codzie wale już od 4 miechów.

http://allegro.pl/minecraft-gift-code-automat-24h-kod-od-reki-i2166810593.html

Opublikowano

tak ja z moim kolegą też kupiliśmy na allegro za 40zł gift cody działały nam 3 dni ;/ a później przestały a sprzedawca nas ignoruje do dziś !

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

Jak się kupuje u takich ludzi i nie umie utworzyć Sporu Allegro to tak będzie...

Fabrykakluczy.pl

KontaGier.pl

MineCraft.net

Nie chce ci się płacić? Nie graj ;) To, że nie kupiłeś, gdy była zniżka to teraz tylko twoja strata, bo gra jest dużo lepsza od BF3. Bo BF3 możesz mieć w MC, ale nie da się na odwrót :D

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

ja kupiłem w grudniu gifta na allegro za 18zł i działa do dziś ;D

chociaż żeby mieć 100% pewność radzę kupić na kontagier czy coś takiego

ale na allegro nie na wszystkie gifty się dostaje bany

mój kolega sobie kupił MC za 35zł na allegro w wakacje i jakoś działa ;d

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

Chyba u każdego sprzedającego na allegro widziałem komentarze,że konto zostało po jakiś czasie zablokowane.Pozytywne komentarze są tylko dlatego,że każdy wystawia komentarz od razu jak dostanie kod i spr czy działa-jak działa daje komentarz pozytywny zamiast poczekać jakiś czas czy nie zablokują konta.W tej chwili na minecraft.net stoi po około 85zł to bez sensu kupować z kontagier.pl jak możesz kupić taniej na minecraft.net i mieć pewność,że nie zbanują ci konta :)

Opublikowano

Hmm spoko spoko. A wiecie, że jest ochrona allegro do 10tys.? Jeśli sprzedawca wyjebie cię w błoto allegro oddaje kase i ściga oszusta, aby dać mu karę pieniężną. Mój krewny tak miał za podróbke okularów kupionych za 200zł i wytoczyli sprawe w sądzie. Zarobił na tym 500zł. (On kupił te okulary ; P)

carv2.jpg

Opublikowano

Polecam od Mojangu, bo sam od nich kupowałem i żadnych problemów :)

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...