Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NoName Craft [1.2.3] [WL-OFF] [Surviva] [NON-PREMIUM] [DEDYK]

sylv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NoName Craft

Witam chciałbym zaprosić wszystkich na nowy serwer Survivalowy.

Na serwerze sam musisz zadbać o siebie, nikt Ci nie pomoże.

Serwer posiada na razie 45 slotów, oferujemy ogarniętą i miłą administracje.

IP: 91.205.75.33

Sloty: 45

PVP: Tak

Moby: Tak

Potwory: Tak

Nether: Tak

Zapraszamy !

Nowicjusz
Opublikowano

Możecie tak ustawić respown żeby nie wywalało zakażdym razem nie da się wpisać chasła a co dopiero jak wymagacię potwierdzenia chasła.

Opublikowano

Dziękuje za miłe słówka :)

Możecie tak ustawić respown żeby nie wywalało zakażdym razem nie da się wpisać chasła a co dopiero jak wymagacię potwierdzenia chasła.

Spawn zmieniony. Dzięki za info !

Opublikowano

Gdyby nie pvp bym wbil.. a tak to co? jestes nowy mam juz troche surowcow a nagle cie debil z diaxowym mieczem ubije -.-

Opublikowano

Nie chce nic mówić , ale drogi kolego tak to jest na serwerach suwiwal , trzeba sobie poradzić z PvP.

PvP na surwiwalach to podstawa :

Zabili Cię? Zacznij od nowa

:D

11j90jo.jpg
Opublikowano
nie da się zajerestrować ...

Da się zarejestrowac wystarczy , że wpiszesz komendę /register [hasło] [powtórz hasło]

11j90jo.jpg
Opublikowano

Zjebany server.. LWC NA SURVIVALU IDIOTA JAKIŚ DOBIERAŁ PLUGINY!

Dobra, może jesteśmy idiotami że daliśmy lwc na serwer. Ale my słuchamy ludzi, którzy chcą mieć lwc na serwerze. Dlatego my zdobywamy graczy a nie ...

Opublikowano

ja <3 surviwal :] kręci mnie zakopywanie skrzynek z moimi zasobami i ukrywanie wejść do mojego domku. pvp mi nie przeszkadza, jestem neutralny. zaraz wbiję na serwa i zobaczę. Co do pluginów... LWC nie ma prawa być na SV.

dla tych co mają problem z pvp:

- Trzeba wszystko brać na logikę i taktykę. jak wychodzisz z swojej kopalni to załóż drewniany miecz i jazda z koksem. jak ktoś zobaczy cię z takim mieczem to pomyśli żeś ty noob ( i szkoda zużywać miecza arma itp.) albo pomyśli że jesteś biedny i nic nie masz. obok drewnianego miecza warto mieć też lepszą broń tak na wszelki wypadek gdyby ktoś się nie trzymał mojej reguły. u mnie ten sposób działał.

- nie łaź po terenie z swoim wydobytym towarem (mając je w ręku). jak ktoś zobaczy że latasz z iron ore, coal itp. to bd chciał cie obrabować.

- warto mieć dom pod ziemią. ma się dostęp do kopalni nie narażając się na ataki pvp. oczywiście taki dom jest wysoce wrażliwy na cheaterów. jak teki noobek z x rayem bd latał to pożegnasz się z swoimi zasobami. ale i na to jest rada. jak masz kupę lawy i czasu to zrób szczelinę między domkiem, a tego co nie należy do domku i zalej lawą. mało kto bawi się w ustawienie xraya...

Opublikowano

Dobra zmiana mała. Na spawnie (mały jest) jest wyłączone PVP !! Jednak poza obszarem spawnu pvp jest ON !!

Opublikowano

dobra zmieniam zdanie. mój sposób z drewnianym mieczem odpada. ludzie tam są bardzo terytorialni ^^ . szkoda że mój net jest nie ogranięty i przez to mam lagi. podejżewam że inni nie mają lagów ;d

Opublikowano

Po 1. Lagi zostały zlikwidowane (wina bukkita), po 2. Na spawnie jest pvp off (jednak poza spawnem pvp on).Więc zapraszam do gry.

Opublikowano

oni tam z drewnianymi mieczami biją, nie diaxowym :} serwer supcio. z kolegą zrobiłem zrzutę na bazę naszych oponentów... niestety mój kompan i mnie zabił (mendo małą ty zdrajco łep ci urwę :] )

Opublikowano

Cóż Zapraszamy ponownie. Większość lagów była generowana poprzez złą wersje pluginu World Guard. W konsoli było pełno błędów ale udało się je zlikwidować. Mam nadzieje że serwer będzie działać beż żadnych problemów. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...