Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] mineserv.eu

Krzyq HEHE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gdy przeglądałem internet zobaczyłem strone: "mineserv.eu". Zajmuje sie ona hostingiem serwerów do MC i tu mam kilka pytań.

1.Polecacie go?

2.Ile slotów uciągnie 2gb ramu u nich?

3.Co to partnerstwo?

4.Jakie mają ceny?

1682780176.png <---------- LEPSZY OD 81% POLSKI!!!! WOOOHOOOO!!!!!

Kochani admini zdejmijcie mi te procenty Ja tak się staram ;( >3

Opublikowano

1.masz tutaj polecane hosty :D

http://www.mpcforum.pl/topic/552529-spis-hostingow-minecraft/

2.zależy od pluginow, ale miej wiencej 20 a by było 60mb na slot to około 33 :D

3. partnerstwo, to ze masz znizkę itp. np ze masz taniej iles slotow bo kupujesz ciągle (chyba tak :D)

4.ceny to nie wiem wejdz i sprawdz. słysząłem ze 1,50 zł za slot ? lub 2 zł za slot nie wiem wogule czy na sloty sprzedawaja :D

10% :D Dobijamy do 100 % xD

Opublikowano

Hosting super, zadnego problemu a nawet jak jakis jest jest to pomoc odpisuje w 20min maksymalnie do godziny. (moze nie zawsze ale wiecej niz 1 dzien sie nie czeka na odp.)

wczesniej mialem na craftserve i porownojac pomoc techniczna... PFF porownać się nie da.

Mineserv ma swoj system kontaktu z administracja na stronie a w craftserve trzeba meczyc sie z e-mailami (przez to pewnie odpisuja tak dlugo). Na temat reszty hostingu sie nie wypowiem bo nie kozystalem ;)

Ile slotów uciągnie 2gb ramu u nich?

Tyle ile 2gb wszedzie ;)

2gb to 2gb co to ma znaczyc "u nich"

3.Co to partnerstwo?

Z tego co widze na ich stronie to dziala na zasadzie polecania, dajesz znajomemu link on sie na nim rejstruje i za kazdym razem gdy on cos kupuje ty dostajesz kase za to ze go zaprosiles. (swoja droga to calkiem fajne, z tego co wiem dodali to niedawno)

Tu masz wszystko dokladnie opisane: www.mineserv.eu/partnerstwo

4.Jakie mają ceny?

Co to za pytania, wszystko masz opisane na stronie: www.mineserv.eu/oferta

Gość                
Opublikowano

Hosting bardzo dobry właśnie przeszedłem z craftserve na ten hosting i jestem bardzo zadowolony, tutaj cena=jakość. :)

Opublikowano

jesli cena =jakosc to im mniejsza cena to mniejsza jakosc... @UP pierdolisz, moze maja slabsze serwery niz csrv, sam sie przekonalem, ze nieraz potrafia zlagowac, ale za to pomoc techniczna wysmienita.

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

moze maja slabsze serwery niz csrv, sam sie przekonalem, ze nieraz potrafia zlagowac, ale za to pomoc techniczna wysmienita.

Jak serwer dziala bezproblemowo to cos jest nie tak ale o tym jeszcze nie wiesz ;D . Nie istnieje serwer ktory nigdy nie mial zadnych problemow. Tyle ze w mineserv nie zwalaja winy na wlasciciela tylko proboja sprawdzic, popatrzec... Mialem problemy na craftserve to skonczylo sie na tym ze "jakis plugin mi laguje" (przez to tez zrezygnowalem z tej serwerowni) podobna sytulacje przerabialem na mineserv i po okolo 24h od kontaktu z adminem problem zostal rozwiazany.... I co mozna ? Jak dla mnie taki system pomocy powinien byc wszedzie.

A tak po za tym:

moze maja slabsze serwery niz csrv

No nie powiedzial bym, z tego co wiem csrv ma niektore serwery na WINDOWS... o.O

(jak ktos by chcial dowod to zapraszam na PW)

Co do tematu: Jednym slowem mineserv OK, craftserve ble. (to tylko moje zdanie wiec prosze o nie krytykowania tego)

Opublikowano

Ja miałem serwer na mineserv.eu i nie narzekałem,ale zmieniłem na ownserwer.pl ponieważ mają lepsza ofertę :P Na mineserv.eu miałem za 30zł 20 slotów a na ownserwer.pl mam kupione 22 słoty z czego 3 gratis to mam 25 slotów i płace za nie 33zł.

Opublikowano

ja kupiłem za 30 zł 2 slotów.. Zero lagów, fajny panel..

Kupuj bez obaw xD

10301_1_.jpg
Opublikowano

Biznesu to ty z tego nie zrobisz.

Co do tematu posiadam tam własnego slotowca 5 osób. Ładnie chodzi przy full serwerze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...