Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metin2

pawelbaglaj55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie dawno pisałem że mam problem z włączeniem metinna (zatrzymuje się na 66.7), więc posłuchałem rady aby odczekać 10-20 min. Tym razem było inaczej włączyłem wczoraj metina i nie pojawiło się pachtowanie ale się włączył. Dzisiaj próbowałem go włączyć i dalej stoi na 66.7 czekałem 1 godz. Co mam robić ?

Z góry dzięki>>>>

Opublikowano

1. Spróbuj zrobic Obejście.

2. Z tego co pamietam, też tak kiedyś miałem, pamietam że metek włączał się dopiero wtedy gdy jakiś napis się pokazywal nie pamietam dokładnie ale na F się chyba zaczynal :P, Jeżeli też tak masz, to mój sposób jest taki, żebyś włączył minimum 5 przeglądarek i odpalil na wszystkich filmiki na yt. Mi to pomagało, bo zawsze jak było przeciążenie neta wtedy mogłeś grac.

aqu1.jpg
Opublikowano

Obejście nie zawsze działa.

Proponuję Ci wyłączyć programy które obciążają transfer internetowy typu gg, skeyp.

Przy włączeniu Metina nic nie rób na komputerze, niech będzie tylko włączone patchowanie.

Opublikowano

Kliknij na pasek windowsa z prawej strony i go rozwiń, spójrz czy nie masz odpalonego x2 metka na tym pasku, gdy tak jest to wyłącz oba i odpal jeszcze raz.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Wyłącz firewalla, badziewia typu fb, gg, skype.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...