Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Proszę wypowiedzieć się co myślicie?

Szycha83

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , tak jak w temacie co myślicie o tym.

Że po wydaniu 400g1 pisze że dostajemy losowego promocoda , NO ale.

ja po wydaniu 4k G1 dostałem wielką gromadę kodów na 10k dinarów o.O O.o o.O O.o o.O około 15 chyba.

ani jednego innego

co wy myślicie na ten temat dziwne , czy ja tak mam czy inni też ??? jak temu zaradzić ???'

czy można jakiegoś ticketa wysłać z prośbą o przydzielenie innych kodów??

proszę o wypowiedz i pomoc co do zmiany kodów .

Pozdrawiam

Opublikowano

Git , obydwoje macie racje , z tym że , pisałem już ticket , i nic nie opisali "z 10dni temu "

A tak jak mówi leemr to poprostu Bug , albo k2 skończyły sie kody na wszystko inne

Opublikowano

Nie może im sie skonczyć kodów, bo to oni są adminami i mogą nawet dać milion promo na cx4, na co i na ile im sie podoba. Mysle, że to jest bug, inaczej wytumaczyc sie tego nie da;p.A tickety przypadkiem nie sa zablokowane?

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Ja bym się na Twoim miejscu cieszył z tylu dinarów ;pp mój kumpel ostatnie 4 promo dostał 4x10k ja ostatnie 3 to 3x10k to troche dziwne, ale można sie tylko cieszyć :D

Opublikowano

No nie wiem czy tak cieszyć. moj kumpel mial 1200g1c wydal i dostal 3 promo na 10k dinar, więc coś tu jest nie tak.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Tickety nie są zablokwoane. ostatnio napisałem ticketa i po 2 dniach otrzymałem odpowiedź. Może nie piszesz do supportu tylko wystawiasz pytanie do wszystkich graczy ? :D

Tam są 2 opcje w wysyłaniu. Sprawdź czy ci na maila na 100% przyszło potwierdzenie ticketa. Może mają jakiegoś buga i dostaję się tylko kody na kase ;dd

Opublikowano

To jest losowane.. Przecież mogłeś dostać nawet 10 famasów retail, ale to by było pro ;D Po prostu tak ci się wylosowało, a k2 się nie mogą skończyć kody, bo to ich gra i mają ich ile chcą ;)

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

mi tak samo 4x 400 g1 kupilem i dostawalem 4x 10k dinaorw :Di z tego jestem zadowolony bo mi sie premka konczy i bede mial na bronie :D no i sie zalamalem... doladowalem te kody na dinary.... a dzien po doladowaniu i kupieniu broni ban... -,-

Opublikowano

#Heniut

Co Ty gadasz. Wylosowało??? 10 osób z tego forum a co dopiero innych graczy. Mi jeszcze żadnego kodu na xm8, cx4 storm nie wylosowało przez ostatnie 2 tygodnie.. Tylko 10k dinar.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...