Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Reaktywacja][Dedyk][30 slotów][0 lagów][1.2.3][Wh-off][Premium-off][Survival] Serwer BloodMine zaprasza do siebie !

PanEnderman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE polecam servera !!!

Pisze że nie ma cubów ani LWC .... gówno prawda koło spawnu jest zamek z cubem a gdy odejdziesz jeszcze kawałek zobaczysz kilka domków z cubami i pełno skrzynek zabezpieczonych a ponadto napisane jest że gracze są mili a obojętnie kogo spotkasz od razu Ciebie zabijają ... Jeszcze raz napiszę NIE polecam serwa !

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moglibyście ogarnąć te piekielne lagi! Grać się nie da, bo ciągle cofa!

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

serwer zajebis** gram od prawie poczatku z moim bratem i jednym graczem tylko raz bylo tak ze takie lagi byly ze sie nie da grac to wina waszych kompow a nie serwa:P polecam bardzo ale nie wiem czemu teraz nie dziala

Jak pomogłem licze na Lajka!!!
Opublikowano

Umieść to w pierwszym poście. Mnie osobiście razi survival z cuboidami. Żeby w pierwszym poście było napisane, że VIP może mieć cuboida to bym nie wszedł na taki "survival".

10 postów

20 postów

50 postów

90 postów

120 postów

150 postów

Opublikowano

Umieść to w pierwszym poście. Mnie osobiście razi survival z cuboidami. Żeby w pierwszym poście było napisane, że VIP może mieć cuboida to bym nie wszedł na taki "survival".

Jeżeli ma to komuś pomóć , to zostało umieszczone ;p

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz grać to nie zniechecaj ludzi takimi postami . Jezeli komu sie serwer podoba to nie wydziwia.

Opublikowano

Kolega UP ma racje . Jak wejdziesz i serwer Ci sie nie spodoba to nie musisz wypisywac negatywnych komentarzy , bo przeciez to Twoj gust a nie innych.

vvnOp.jpg

Opublikowano

Chyba po to jest to forum żeby chwalić lub krytykować serwer w celu jego poprawienia. Wam tylko pochlebstwa pasują... pff

10 postów

20 postów

50 postów

90 postów

120 postów

150 postów

Opublikowano

Nie o to chodzi . Tobie sie poprostu serwer nie spodobal i go zle krytykujesz . Moze nie wszyscy maja taki sam poglad jak ty? Ale wieszkosc jak zobaczy taki post nie wchodzi na serwer nie patrzac nawet na prezentacje.

vvnOp.jpg

Opublikowano

Chyba po to jest to forum żeby chwalić lub krytykować serwer w celu jego poprawienia. Wam tylko pochlebstwa pasują... pff

Panie kolego ... o gustach się nie rozmawia. To po 1. A po 2 rozumiem , wyrażasz swoją opinię na temat serwera ... ale na ch*j spamować cały temat twoimi poglądami ? Nic tym nie wskórasz .... komu serwer się podoba , to się spodoba a jeśli nie to nie. Krytykę też dobrze znosimy . Więc nie nabijaj sobie postów w tym temacie ...

Opublikowano

@up

Twoje zdanie mija się z prawdą. Jak grałeś na serwerze ... ani 1 vip nie był zalogowany. Piszesz takiego posta tylko dla tego , iż nie podoba Ci się serwer , ale nie masz co na niego zarzucić.

Opublikowano

Survival+Cuboid+LWC i co jeszcze? Może frytki do tego? Aż żal wchodzić na ten serwer. Wszędzie biegają neosy i pokrzykują "kur#a", "oddawaj", "dostaniesz bana". Kolejny serwer typu "Domowe przedszkole" z bandą dzieci i administracją na czele.

Opublikowano

Survival+Cuboid+LWC i co jeszcze? Może frytki do tego? Aż żal wchodzić na ten serwer. Wszędzie biegają neosy i pokrzykują "kur#a", "oddawaj", "dostaniesz bana". Kolejny serwer typu "Domowe przedszkole" z bandą dzieci i administracją na czele.

Ja nie odpowiadam za to kto gra na moim serwerze . W ich wieku tez byles neosem wiec nie badz taki kozak.

vvnOp.jpg

Opublikowano

Powiem Ci krótko , i prosto abyś zrozumiał ...

1. Każdy ma swój gust. My mamy taki i się do tego nie przypier**laj.

2. Twoje zdanie nie ma sensu ... "

Aż żal wchodzić na ten serwer" więc nie byłeś na serwerze ... więc skąd wiesz iż "biegają neosy"

3. Na każdym serwerze zdarzają się dzieci , to nie uniknione.

4. Przypomnij sobie czasy , jak ty też byłeś takim "neosem"

5. Cwany jesteś , a sam nie potrafisz postawić swojego serwera.

Opublikowano

Powiem Ci krótko , i prosto abyś zrozumiał ...

1. Każdy ma swój gust. My mamy taki i się do tego nie przypier**laj.

2. Twoje zdanie nie ma sensu ... "

Aż żal wchodzić na ten serwer" więc nie byłeś na serwerze ... więc skąd wiesz iż "biegają neosy"

3. Na każdym serwerze zdarzają się dzieci , to nie uniknione.

4. Przypomnij sobie czasy , jak ty też byłeś takim "neosem"

5. Cwany jesteś , a sam nie potrafisz postawić swojego serwera.

1. Oto przykład administracji tego serwera, która nie umie przyjąć z godnością krytyki. Po to założyliście tutaj temat, aby był on chwalony/krytykowany i mam prawo wyrażać mój gust/moje zdanie na ten temat.

2. Przytoczę tutaj twoje zdanie:

Czytać się naucz.

3. Po to jest administracja, aby można było względnie grać na serwerze.

4. Na szczęście już nie jestem, ale patrząc tutaj na niektóre osoby...

5. Nawet nie wiesz czy mam serwer, więc skąd możesz wiedzieć czy umiem go postawić czy nie? Pomyśl czasem trochę...

Życzę wam powodzenia w dalszym "prowadzeniu serwera", bo dużo nie osiągniecie z takim nastawieniem.

Zwłaszcza, gdy macie takiego moderatora.

Pozdrawiam.

Z pozdrowieniami dla nooD'a/Pancernego życzy White.

Opublikowano

Wbiłem na serwer i wyskakuje mi coś , żebym się zalogować ;/ o co biega ;D?

Jak sie zarejestrowałes to zeby sie zalogowac wpisujesz /login haslo

vvnOp.jpg

Opublikowano

Zalogować... Wbijam na serwer i się na czerwono z lewej strony zaloguj się /login hasło ... I nie wiem

Modki to dźiffki

Opublikowano

0 ogaru all kolo spawn rozwalone administacji nie ma :>

Chyba pomyliłeś serwery , to jest survival a nie FB . Myślisz ze admin ma być cały czas na serwerze? Wszedłeś akurat wtedy kiedys nikogo z nas nie było. Ale takie dziecko jak ty musialo sie tym pochwalic .

vvnOp.jpg

Opublikowano

Polecam gorąco. Dawniej grałem na tym serwerze i byłem bardzo zadowolony, Myślę, że tak będzie i teraz. Dlatego z czystym sumieniem mogę powiedzieć żebyście wbijali, a się nie zawiedziecie.

922631407524767580852.png

50/100/150/200/250/300/350/400

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...