Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam]Hack 1000% ban

Kamikazex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam hacka za którego na 1000 % jest ban.

Ważne, aby był prosty w uzyciu (aby wystarczyło go tylko uruchomić, aby dostać bana).

Dodam że chamsy oraz Oldschool hack odpadają. Najlepiej, aby nie było po nim widac, ze to cheat :)

Nie pytajcie po co mi takie coś. Dzięki za pomoc.

Opublikowano

Obecnie nie ma hack'a na bana , jedynie przestarzałe hacki , ale i tak twoja ofiara kapnie się że to jakieś chamsy czy coś , poprostu najlepiej dać starego czita , z połączony z reportem (ale i tak potrwa to do 48h) , ewentualnie spróbować mw3 chaosa gdyż jest dość wykrywalny , ale ciężki w użyciu (instalacji)

Opublikowano

Refresh

Bydlobot odpada (nie zadziałał na nowym patchu...)

Proszę o jakiegos konkretnego linka. Tylko tak aby ten hack nie wyglądał na WH i aima. Ideałem by było, jakby dodatkowo za samo odpalenie był ban :) Dało by rade coś takiego skombinować? :)

Opublikowano

Obecnie nie ma hack'a na bana , jedynie przestarzałe hacki , ale i tak twoja ofiara kapnie się że to jakieś chamsy czy coś , poprostu najlepiej dać starego czita , z połączony z reportem (ale i tak potrwa to do 48h)

Znajdz proszę jakiegoś starego czita :)

Jakiegokolwiek, byle by był za niego ban i aby działał na najnowszym patchu. ;) Moze byc WH, cokolwiek. :)

Opublikowano

AAAA ... już wiem po co mu ten hack! Chce zemścić się na koledze.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...