Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Całe katakumby spolszczony quest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe kiedy te durne polaczkowate gimbusy się ogarną i zobaczą, że zamiast progresu na polskiej scenie metina mamy regres. Nie dzielisz się? To po ch*j to piszesz? Wyp*******j w podskokach. Napisać katakumby do metina to nie problem i każdy ogarniający to człowiek da sobie radę.

A to gówno co dałeś w temacie nie zadziała. Ale masz lajka żebyś nie płakał że nikt cie nie kocha ;C

57199140501148694665.png

Opublikowano

@Ranimar Chyba na czole twojej matce.

Pierwsze pliki są z mcnc c.com Tam się urodziło a użytkownicy elitepvpers mpcforum.pl i mcnc c.pl i inni to wykorzystują i tworzą swoje dzieła.

Ta cała trójca,tworzy nas to my zbieramy doświadczenie.A pewne osoby nas wykorzystały,tworząc własne serwery podpisując się pod nie że to oni wszystko zrobili

twórzcie swoje dzieła,nie musicie się dzielić,Precz z takimi,co was wykorzystali,tworząc własny serwer i niszcząc innych, dosują kradną

niszczą bazę danych, tylko po to by uzyskali więcej graczy i mieli z tego zysk.Przykładowo imetin,balmora,i tak dalej takie syfy.Wykorzystali was

gdy wy chcecie teraz postawić serwer to wam go niszczą dosują.To jest przykre.Tworzymy coś wspólnie a ktoś wywyższa się i mówi,że to jego !

Opublikowano

@Ranimar Chyba na czole twojej matce. Wszystko jest z mcnc c .com Tam się urodziło a użytkownicy elitepvpers mpcforum.pl i mcnc c .pl to wykorzystują i tworzą swoje dzieła.

Ta cała trójca,tworzy nas to my zbieramy doświadczenie.A pewne osoby nas wykorzystały.

"Ranimar Chyba na czole twojej matce"

Nawet jej nie znasz

Trolu inaczej Cie nie nazwę co ma mcnc c.pl do mcnc c.com ? Eltepvpers.de do mpcforum.pl?

Opublikowano

Ranimar O to nobie z poziomem IQ 20 że nie tylko elitepvpers tworzy,posrańcu

.Polacy też tworzą i mają swoje fora.Jak ty to nie rozumiesz to nie dyskutuje z tobą,po twoich postach sądzę,żeś ty ubek,żeś ty dzieciaczek

.Już Cię kiedyś cisnełem,a no pamiętam.

Tuty takie zajebiste miałeś kopiuj wklej i ten tut o bazie mysql i potem temat o tym samym że potrzebujesz pomocy ah ty głupku :)

Koleś idioto,muszę cie tak nazwać,założę się,że nie znasz niemieckiego.Bez mpc mcnc c.pl innych i,nie założył byś serwera.Nie potrafisz przetłumaczyć zdań po niemiecku.

Twoje pierdolone tuty świadczą o twojej wiedzy.Zamknij już tą dupcie i idź stąd czytać dalej jak zrobić serwer na hamachi.

Dlaczego ty nie myślisz?

Eh dlaczego mam ci kurwa dałnie tłumaczyć,że forum tworzą użytkownicy.Eh musiałem ci to napisać z pewnością nie wiedziałeś :(

Do czego to doszlo,żeby troll gadał,że ty jesteś trollem :)

Opublikowano

w sumie to mogłeś wcale nie pisać tego tematu i zaśmiecać tego forum ja sam robiłem dungeona na katakumby

robiłem go 3 tygodnie ale zrobiłem

tyle no nawet 5 latek umie spolszczyć na tłumaczu

Co miał na celu ten post, pochwalenie się że dungeona napisałeś, nabicie posta, chęć dostania lajka? No bo na prawdę tego nie rozumiem...

Opublikowano

Taa kolejny baran co daje quest ZLE spolszczony i nie dzialajacy z epvp i jeszcze go podpisuje jako swoj

11-37.59.93.25.png
Opublikowano

Ranimar O to nobie z poziomem IQ 20 że nie tylko elitepvpers tworzy,posrańcu

.Polacy też tworzą i mają swoje fora.Jak ty to nie rozumiesz to nie dyskutuje z tobą,po twoich postach sądzę,żeś ty ubek,żeś ty dzieciaczek

.Już Cię kiedyś cisnełem,a no pamiętam.

Tuty takie zajebiste miałeś kopiuj wklej i ten tut o bazie mysql i potem temat o tym samym że potrzebujesz pomocy ah ty głupku :)

Koleś idioto,muszę cie tak nazwać,założę się,że nie znasz niemieckiego.Bez mpc mcnc c.pl innych i,nie założył byś serwera.Nie potrafisz przetłumaczyć zdań po niemiecku.

Twoje pierdolone tuty świadczą o twojej wiedzy.Zamknij już tą dupcie i idź stąd czytać dalej jak zrobić serwer na hamachi.

Dlaczego ty nie myślisz?

Eh dlaczego mam ci kurwa dałnie tłumaczyć,że forum tworzą użytkownicy.Eh musiałem ci to napisać z pewnością nie wiedziałeś :(

Do czego to doszlo,żeby troll gadał,że ty jesteś trollem :)

Nie dość że masz problemy z swym "intelektem" to jeszcze zajeżdża mi tu rozdwojeniem jaźni. Na tym forum nie ma moich tutoriali nie miałem z tobą wcześniej żadnego kontaktu.☼ aka "soćko"kaszanka.pl

13 stacji pełnej pizdy!

"Pjona"

Opublikowano

@UP:

Ja właśnie zapieprzałem nad pisaniem własnych katakumb kilka dni, i wkur*ia mnie jak ktoś sobie od tak udostępni coś nad czym ja musiałem rypać dzień w dzień żeby to napisać, może jeszcze rzucą respawny, ustawienia moobów (siła itd) + Drop z nich.

A ja właśnie dlatego niczego nie publikuje, żeby ludzie sami ruszyli dupy i coś zrobili, bo siedzą tutaj głównie dzieciaki (z wyjątkami normalnych), które ch*ja za przeproszeniem potrafią i stawiają sobie dedyki na samych gotowcach, a nie wiedzą nawet do czego służy komenda "cd" w terminalu, albo myślą że FreeBSD to nazwa plików serwerowych metina <facepalm> i dobijają mnie te 'dzielenia' się między dzieciakami różnymi rzeczami, bo jak różne serwery mają się wyróżniać, jak wszystko jest publikowane bo dzieci podniecają jakiś przygłupawy przycisk 'Like It' dzięki któremu myślą że będą nie wiem, Bardziej pro w realu? Będą mieli za to szacun? - Co tam sobie myślą to ja nie wiem, i szczerze gówno mnie to obchodzi - Ale są naprawdę przyje*ani.

Co to cd ?

Opublikowano

To dlaczego wszyscy użytkownicy przywłaszczyli sobie prace Ymira ? Też o tym pomyślcie bo nie jesteście lepsi ^^. I te wasze żałosne posty "Pomęcz się", "Zrób coś sam" są nie na miejscu. Korzystacie z klienta i plików stworzonych przez Ymira, a nikt nie pomyślał o tym ile on się namęczył aby stworzyć tą grę. Napisaliście kilka set linijek tekstu i myślicie że wszystko wam wolno? Że już metin jest wasz i żadne prawa autora się nie liczą? Grubo się mylicie. Po 2 forum to jest od pomagania ludziom. Quest każdy sobie przerobi po swojemu, ale przynajmniej jest wzór i początkowemu użytkownikowi to bardzo pomoże.

Like dla autora.

Opublikowano

@Ranimar No to wychodzi,że ty masz coś z banią :) Korzystasz z czyjeś pracy,to jeszcze prujesz swój zjechany łeb. Rozdwojenie jaźni ? hmm najwidoczniej jesteś jakimś :) zwykłym szczurem,którego nie zauważyłem,ale to nie zmienia faktu że jesteś osobą upośledzoną

Piona ? Z ubekami nie przybijam wypierdalaj.Po co mi to piszesz ?jakieś aka z kimś kurwa?

Opublikowano

Dobra skończcie,już to.Temmat do kosza,

@Ranimar Po twoich postach sądzę,żeś ty głupek jest :) chamek no już spadaj słuchać ryśa tedzika czy tam dzieci lasu jak wolisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...