Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cod4 lub inna gra

Invinoos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zamierzam niedługo powiększyć swoją kolekcje gier :) i mam takie pyt. 1) Czy dużo osób jeszcze gra w cod: mw (multi)?

Jakie inne gry polecalibyście oprócz cod-a ? mogą być fps/rpg/przygodówki.

Opublikowano

Wszystko zależy od budżetu, który posiadasz. Jeśli szukasz gry do 100 złotych, to na pewno znajdziesz coś dla siebie. Polecam Ci: Killzone 3, Killzone 2, God of War III, L.A. Noire, Assassin's Creed II, Assassin's Creed Brotherhood. Myślę, że pomogłem. Pozdrawiam :)

4916.jpg

PSP 3004 SLIM 4GB + PSP 1004 STREET 4GB

46974.png

PS3 SLIM 320GB + 2x DUALSHOCK 3 + 2x KONTROLER MOVE + SHARPSHOOTER + KIEROWNICA LOGITECH DRIVING FORCE EX

Opublikowano

1. Nie mam pojęcia ale pewnie jak serwery działają to ludzie grają

2. Żeby nie pisać ponownie tego samego co post wyżej dodam co jeszcze warto moim zdaniem sobie zakupić prócz podanych gier z postu wyżej

Red Dead Redemption, pewnie zauważyłeś już na forum wiele takich postów ale grę serio warto mieć w swoich zbiorach, po przejściu singla gra się nie kończy a tak dopiero zaczyna, mutliplayer jest świetny, możesz wraz z kumplami zrobić sobie własny gang i robić misje czy też walki gangów ale to tylko nie wszystko, jest jeszcze kilka innych trybów gry po sieci które zapewnią Ci wiele godzin zabawy, gra nie wymaga żadnych online passów więc ze spokojem możesz kupować używkę :) plus są 2-3 darmowe DLC do gry

Dead Nation, typowa izometryczna strzelanka która nie ma konkurenta na daną w chwilę w swojej kategorii, posiada też tryb MP

Star Wars: The Force Unleashed I & II, nie tylko dla fanów serii Star Wars ale też każdemu powinna przypaść do gustu, niestety obie części mają tą wadę że są krótkie oraz nie posiadają tryby MP, nie mniej jednak warto zagrać

MAG, fps który może nie powala teksturami(też nie wygląda to źle, taka lepsza wersja graficzna MW) ale gra się fajnie, przy ponad 100 graczach na mapie robi się już ładna rzeź ale to jeszcze nie szczyt możliwości...na mapie może grać ponad 250 osób! gra raczej nastawiona na współpracę z drużyną, nie ma co samemu wojować przy ilości tylu przeciwników

819531478353821175209.gif

Opublikowano

cod 4 grają, ale skoro masz zamiar dopiero zacząć to naprawdę krucho będzie Ci szło na początku ;) wiem z własnego doświadczenia i przez to że ciągle miałem słabe staty przestałem grać na normalnych i przerzuciłem się na zombie mod.

fs_overall.png

Gość TheDead4Fun
Opublikowano

Na konsolę polecam gry z serii Guitar Hero i DJ Hero

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...