Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odtwarzacz mp3/mp4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jaki jest najlepszy odtwarzacz mp3/mp4 do około 200 zł? I do tego jakieś wyjebane w kosmos słuchawki mini :D. Nie te na całe uszy tylko "pipcie" :D

graphic.png

Opublikowano

Z MP-czwórek polecam Creative Zen Style 300, świetny odtwarzacz z długo pracującą baterią, wyświetlacz ma słabą rozdzielczość, ale w końcu nie to jest w odtwarzaczu muzyki najważniejsze. Co do słuchawek to polecam Creative EP-630, świetna jakość dźwięku i niezła cena. Obie te rzeczy mam i polecam.

Opublikowano

up ma racje creative;]

ja mam creative muVo x 100 2GB od 3 lat bodajże;] funkcja bibiotek naprawde fajna;] i na baterie czy akulumatorki bierz;] bo wiesz niby te wewnętrzne masz ale to tak po jakims czasie nie trzyma tyle wiec bier creative z bateriami wymiennymi najlepiej

sluchawki takze creative moj brat kupil ostatnio za 66zl

ja zrobilem taki zakup 3 lata temu:

mp3 creative muVo v100 2GB za 119zl chyba

słuchawki creative 50zł

ładowarka do bateryjek za 50zł

razem 220zł ale naprawde warte swojej ceny;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zgadzam się do Creativa. Z innych to jeszcze Sony ma fajne odtwarzacze, z mp3 spokojnie znajdziesz coś w tej cenie, do mp4 musiałbyś trochę dopłacić. Fajny odtwarzacz mp4 ma Wizzo, przede wszystkim ze względu na duży wyświetlacz. Co do słuchawek typu ?pipcie? to hm, jedyne, co mogę polecić, to takie z gumowymi nakładkami. Miałem takie przez dłuższą chwilę (dopóki nie umarły śmiercią naturalną) i przynajmniej nie wypadały z ucha, ani nie raniły wnętrza małżowiny. A niestety czasem mi się to zdarzało. :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...