Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Metin2 Nawie.eu - oszust.

Restive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

&6 Dane Użytkownika

Serwer gry jest zabezpieczony więc twoje konto nie posiądzie osoba przez złe zabezpieczenia serwera. Jednym z powodów stracenia swojego konta/przedmiotów jest źle zabezpieczony komputer (brak firewalla/atywirusa). Dane do konta w grze należy trzymać w miejscu do którego nie ma nikt dostępu oprócz ciebie, Handel kontami i tego typu sprawy prowadzisz na własną odpowiedzialność, nie zamierzamy w takich sprawach dochodzić kto jest sprawcą kradzieży (jeśli nastąpi taki przypadek). Zabraniamy handlu kontami jak i przedmiotami z gry za realne pieniądze.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Restive- w metku nie ma normalnych graczy :) a tak na pocieszenie,ludzie na PL-u tracili całe postacie warte ładnych kilka stówek,następnym razem uważaj,,,a tak szczerze masz ładny filmik jako dowód że cie kolo okradł,ja bym poprosił o pomoc jakiegoś GA/GM czy admina z tego serwa,mógł by z łatwością ci pomóc tylko czy mu sie "będzie chciało" nie wiem jaki tam jest team bo na tym serwie nie grałem.

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

up no i ? 30lvl puuuh zrobi nowe konto da kase i kaboom reputacja +100 ale pamientam to nie metin 2008 ze kazdy byl dobry i pomagal tera to chamstwo na 100%

2xup ale nic nie zrobi mogl nie dawac kasy to ich bym handel chyba ze GA jest super nie jak na pl i zrobi cos z tym.... bo fajne by bylo bo takto to tylko on stracil ale 100kk na tym priv chyba 50zl nie warte?

Opublikowano

jak sie wymienia dużymi kwotami i drogimi itemkami to pierw gadacie na skype sciągacie kolegów i wgl a nawet nagrywacie rozmowe, czemu na skype..? żeby wiedzieć czy to jeskieś zrąbane dziecko czy ogarniety koleś co nie oszuka ja tak na plu kupywałem stalke ninjy +9 zajefajną za 65kd pogadaliśmy zgadaliśmy sie i dało rade :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...